8 dagar till säsongen beslut

Sitter i en sits som kanske borde vara trevlig men har så mycket att tänka på att det hamnat ungefär sist i min långa lista. Trots detta börjar det bli dags att ta tag i det nu eftersom jag ska lämna besked inom åtta dagar.

Jag har spelat bordtennis med Hassels IF sedan jag flyttat hem och lagt ner satsningen på bordtennisen efter gymnasiet. Det har blivit några säsonger i division tre och två för moderklubben. Där jag även sitter i styrelse, är tränare åt våra nybörjare och hjälper självklart till bland oss gubbar också. Dvs det mesta hänger på mig och några få till för att det ska fungera.

Nu är det dock så att jag fick jaga ihop spelare till vårat serielag ifjol och ett sammandrag fick vi åka med en man mindre, vilket var pinsamt! Trots detta hamnade vi ganska långt upp i division tre. http://www.cupassist.com/pa/serieoppsett.php?t=SBTF_SERIE_AVD1620&k=LS1620&p=1

Men efter ett gemensamt beslut har vi inget serielag denna säsong i Hassels IF, bittert men det var nog bäst.

Nu måste jag dock bestämma mig för hur nästa säsong ska se ut –

*ska jag välja att inte spela alls och bara vara tränare för nybörjarna och vara hemma med familjen för första gången i livet

*Ska jag lira med ett lokalt lag som spelar just division tre som jag fått en förfrågan ifrån.

*Jag har fått ett erbjudande om att spela division ett för en förening söderut.

Det skulle självklart vara mest intressant ur min egen synvinkel att spela div 1, självklart! Men det tar tid från familjen!

Bordtennis eller Pingis är ju roligt att spela så det vore tråkigt att inte lira alls också!

Vad jag än väljer kommer jag nog tycka att jag valt fel när hösten är här (för inte är den här riktigt än) men jag hoppas att jag kommer att välja det rätta!

Beslutsångest deluxe!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.