Dagen efter v75

Några riktigt fina prestationer och en jätteskräll bjöd hagmyren på igår.

V75 inleddes med spets och slut för Rocky Winner.  Hästen såg ut att få det tufft 250 meter från mål nära Kaka A.T satt press men när Åke begärde något rann han undan säkert. Avslutade bra gjorde både uppskrivna Robin ru och Berghs häst.

Avd2 där jag personligen försökte fälla favoriten Shiraz brodde, men när de andra tokkörde om ledningen avvaktade Adielsson och gled sedan fram i dödens och vann enkelt.

Sedan var det dags för långlopp, som jag trodde med varvet kvar att oferus brodde skulle vinna, då åke kört invändigt och sedan hittat andra utvändigt.  Men då kom galoppen och det stod mellan startsnabba tresor d’inverne och favoriten Mellby viking.  Mellby viking höll undan knappt men säkert.

Därefter såg vi kanske dagens insats molle cd kunde inte hålla ledningen men ut i dödens och små trycker hela vägen borde bli trött men glider bara undan.  Grym insats,  träningsbalans och bomull så det finns växlar kvar säger Daniel Reden!

Sedan skulle månprinsen bara vinna och övertog ledningen med varvet kvar, travade lite sämre i sista svängen och blev överrumplad och även om han hittade stilen och avslutade bra så blev det avgörande.  Bra kört av Eklöf med vinnaren Remelden.

I dd1 körde Djuse ordentligt från start och höll hela vägen in, inget extra.

Avslutningsvis guld med hästarna strax under eliten.  Många bra hästar men det vara bara Panne de Moteur på banan! Snuvade andra på ledningen rycker sedan undan och vinner hur lätt som helst!  En grym insats! 

Mycket trevligt trav på hagmyren och inte borde det bli sämre på jägersro på tisdag!?

Idag ganska fina v64 lopp på hagmyren också!

Postat med WordPress för Android

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.