Lokaltidningen hörde av sig efter blogginlägg

Det är alltid roligt när det man lägger ner tid på får lite uppmärksamhet och feedback.
Idag har det varit dubbel uppmärksamhet, trevligt

Det började med att en skribent på en tidning i norrland läst mitt inlägg om Vallalunken och tyckte det var bra skrivet, det tackar jag ödmjukast för! Mycket trevligt för mig som gillar att skriva och det är roligt om någon tycker någonting.

Sedan ringde lokaltidningen och undrar hur jag ska göra med bordtennisen nästa säsongen, efter att de läst information här på http://www.northmountains.com det trodde jag inte skulle hända. Det är bara att hoppas att jag skötte mig ifall det hamnar i tidningen. Det handlade om pingisen i allmänt och föreningen Hassels IF. Vilket var bra att det inte bara blev fokus på mig!

Inte illa efter att nyss startat upp detta igen efter lite olika andra sidospår!
Men nu är det på allvar och jag ska försöka sköta mig hela vägen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.