På plats på bergsåker igår

Visst var det en vanlig torsdag, men ändå lite folk för det är semestertider och det märkets kanske då det var några som festat ordentligt som försökte samtala med Örjan inför varje lopp.

I övrigt så var det så att mina drag inte alls ville vinna vilket gjorde att jag trots gick plus minus 0 på min v64 så spelade man bort pengar när man jagade odds.
I v64:1 Spelade jag Un Sacco di Soldi, som dock hamnade 3 invändigt och fick luckan för sent och spurtade bra som trea. Spelade även tvilling med 6 & 9 som dock inte var bra.

Sedan hade jag vinnaren trodde jag i 3 Alsaker Faks men lira inte vinnare trots 3 ggr utan spelade tvilling med 1 & 9 som såg fina ut i värmningen. 3 Alsaker Faks var enormt bra efter galoppen i inledningen och vann säkert, 1 Faksblixten kördes i spets och såg okej ut men dog nästan 150kvar. Tungt för mig!

Spiken på 3 Västerbo Loveboat var bra, men jag såg värmningen på 8 Google Håleryd och blev ruskigt osäker på VL som fick innerspåret pga en strykning. Men han var klasser över de andra och GH galopperade!

Sedan hade jag Kiss me Kemp som favorit men jagade lite pengar och körde Lina Liv som u-häst, borde kört en tvilling där! Men nej då tyckte jag 12 Check in blågul såg riktigt fin ut och lirade vinnare och plats ganska tungt! Men det blev galopp direkt!

Sedan grinade ”oturen/oskickligheten” mig i ansiktet då 7 Staro Green River (min spik) går iväg bra i första starten som blir omstart, 10an som sedan vinner loppet slänger sig i galopp i den starten. Nästa start blir det tvärtom. Usch vad less man blir!

Avslutar med gårdagens höjdpunkt! Det var Norrlands grand prix med Standout som vann via spets och slut, även om det var tuff körning direkt och Quid Pro Que galopperade! Sedan klev han ändå fram i dödens och höll riktigt bra! Från ryggledaren var även Magic Tonight bra och utmanade Standout ändå fram till linjen! Dock var det Quid pro Que som imponerade mest tycker jag! Han var ju också förbi i inledningen men galopperade ju och utan det hade han nog vunnit.

En insats till som imponerade var i lopp 1 där Svante Båth och Erik Adielsson hade Rolex som spetsade stabilt från spår 5 i volt sedan åkte han bara undan när Erik släppte honom 200kvar! Imponerande och blir intressant att följa!

En trevlig kväll där Bergh visar bra stallform tycker jag!

Nu laddar vi inför lördagens V75!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.