Sista semesterveckan

Sista semesterveckan och snart är vardagen tillbaka, jag kommer verkligen sakna semestern med barnen och denna sommar som har varit bra!

Det kommer förhoppningsvis fortsätta att vara sommar någon vecka till så man kan njuta av vädret, men det är inte samma sak som att ha semester. Nu på lördag drar fotbollen igång och då är ju verkligen vardagen tillbaka på gott och ont.

Det blir alltså en jakt på första platsen i division fyra! Två poäng bakom ledarna Sund men även bara tre poäng ner till en femteplats. Det blir en spännande och intressant höst för mig och för Lucksta IF. Det är en tuff start med tre av topplagen de första fyra matcherna!

Fick se en intressant video i dag som någon länkat, där Robert Bergh och Åke Svanstedt kör ”ihjäl” sina hästar mot varandra! Snacka om att köra hårt och mot varandra och kanske inte för att vinna? Hyfsade vinnarskallar som kommit långt i sin karriär just pga dessa tjurskallar som tar dem dit de är i dag! Även om det blir fel ibland!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.