Efter lördagens V75

Det blev låg utdelning och många spelare visade att de var rätt ute genom att ha 7 rätt, själv fick jag nöja mig med sex rätt på båda systemen och inga kronor tillbaka. Då jag valde att spika Linda di Casei på systemen men Harry Haythrow var för bra.

Annars var det Flemming Jensen som hade en fin dag då han vann med både No Deal och Alamo Boko på bra sätt. Båda hästarna klev fram efter att de andra kört och de kontrollerade fältet och vann väldigt säkert. Jag tror Flemming är mycket nöjd med både styrningarna och hästarna.

Många bra prestationer var det under dagen och Björn Goop tog två segrar en imponerande vinst från dödens med Queen´s Delight även om de tuffaste motståndarna på förhand gjorde bort sig, var det en bra vinst från dödens. Sedan körde han ett taktiskt bra lopp med Junior Troy och vann efter en bra spurt.

En mycket imponerande insats stod Rolex Bigi för igen när han denna gång från dödens kämpade sig till segern, det går inte att vara annat än imponerad av vad Åke fått till.

Mitt drag i lärlingsloppet galopperade direkt men hade nog inte haft en chans mot Stylish Hanover som Adrian körde bra med och hästen rann undan på ett mycket fint sätt.

Sedan var det denne Harry H som bara fortsätter att imponera. Jag trodde att det var nu eller aldrig men känslan jag hade var att han kanske är en typisk nästagångare som alltid är nära men inte vinner. Nu visade han klass från ledningen och man kan inte låta bli att gilla denna saga! Otroligt imponerande!

Några som avslutade bra och kan vara värda att hålla koll på var Allaballakaitoz, Tyko Marje,Västerboonthenews, brenna boko, october kronos.

Nu laddar vi inför söndagens derbylopp!
Glöm inte att följa mig på twitter @jimmienordberg
Glöm inte att du kan vara en del av mitt tillsammans.atg.se bolag, maila jimmienordberg@hotmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.