Inför V75 på Örebro

Korta E3 finaler och alla V75 finaler utom i Guld som avslutas nästa helg på Sundsvall Open Trot. En silverdivision som känns otroligt intressant och självklart E3 som är det mest intressanta.

Avd1: Det kan bli en rejäl startrusning då de flesta från framspår är startsnabba, jag tror att det blir svårt för 6 Democrat att komma till ledningen då de flesta invändigt verkar vilja ladda. Jag tror att 2 Credit Fayline sitter i spets och då tror jag det är vinnaren i loppet, om det inte blir för utdragen körning. 2 Democrat är ju bättre i ryggar och kan kanske komma ner bra och avsluta bra tillslut? 3 Kaka A.T kommer nog göra allt för att komma till ledningen i början men Erik brukar inte köra bort någon häst, så med bra position blir den farlig. 12 No Deal och 9 Oolong kommer in i matchen om det körs för fort i inledningen. Skrällen är 1 Dragon Tooma som kan få en bra resa och brukar avsluta bra.

Rank: 2,6,3,12,9,1,8,11,10,5,4,7

Avd2: E3 final för hingstar/Valacker och obesegrade 2 Rolling Stones är självklart favorit, känslan är också att han kanske kan ta en ledningen på 1 Djali Boko och då är nog loppet över. 1 Djali Boko kommer göra allt för att behålla ledningen och det kommer bli en intressant spetsstrid, men kör de för hårt bjuder de in de andra hästarna. 3 Nochebuena Face skulle njuta om de kivades där framme även 9 Marquis Ås kan också få en bra resa då och vara en skräll.

Rank: 2,1,3,9,4,11,5,7,6,8,12,10

Avd3: Ett guldlopp där ingen har mer än två årssegrar! Där 1 Sanity blivit favorit, jag är dock tveksam till han som favorit och att han kan hålla upp spets. Han kanske ska med på kupongen men långt ifrån en spik. 7 Noras Bean har inte toppform men är bästa hästen i fältet och kan han komma bra på det är det min vinnare. 5 Hard Livin agerar lite ojämnt och likt Sanity utan seger i år men med Redéns stallform är den lite intressantare. 3 Harry Haythrow har bara en seger i år men är alltid med där framme, senast körde sonen Johan till spets och det var imponerade kanske samma melodi igen?

Rank:7,5,3,1,12,9,6,11,10,4,2,8

Avd4: Från sämsta läget men bästa hästen, kan det räcka för Åke och 8 Twin´s fairytail? Det verkar som att han ska köra framåt och var ju nära att vinna trötts resa i tredjespår hela vägen senast. Så med lite bättre positioner känns han solklar. Bakom r det 6 Attack Diablo men han skulle köras passivt, 1 Bar Plombier om han kan hålla upp ledningen blir intressant. 11,12 har dåliga lägen men är bra hästar,, så med flyt med positionerna kan det gå.

Rank:8,6,1,12,11,2,4,3,7,9,5,10

Avd5: Klass ett försök med hästar som sticker ut. 8 Mellby Viking är obesegrad felfri och har tre av tre i år. Dock spår 8 vilket kan ställa till det. Men han är stark så det kan gå även den tunga vägen. 4 Dakadak har många tvåor i raden men Flemming verkar tro på bra chans och ska försöka köras i ledningen då han är bäst där. 6 Zinedine Bob har ju toppform och vann ju sommarfinalen från ledningen på ett imponerande sätt, kommer han till ledningen eller blir det en annan resa? Skrällarna är 3 My Ovi som gick riktigt bra bakom Molle C.D och 9 Ella Håleryd som alltid går hela vägen in, men har svårt att nå ända fram.

Rank: 8,4,6,3,9,2,7,10,11,5,1

Avd6: E3 finalen för ston och favorit blir 1 D´one som varit bra men det blir en intressant spetsstrid även här mellan 1 D´One och 2 Air Frame. Båda är snabba ut och det ska bli intressant att följa, den som har spets har stor chans att leda runt om, men blir det lite utdragen körning mellan de två bra hästarna öppnar det för 6 Amazon Am som var ruskigt bra för två starter sedan, kördes i rygg på Air Frame senast och fick aldrig luckan, så kör inte Bergh denna gång. 3 Mythical Fortune gör alltid bra lopp och är en skräll som kan räcka hela vägen fram om de kör för fort i inledningen. 5 Roaring Drunk och 9 Denim Boko har kvaliteter för att vara med i striden vid bra resor.

Rank: 6,1,2,3,5,9,11,12,4,7,10,8

Avd7: Bronsdivisionen känns väldigt öppen då jag tycker de bästa hästarna har fått fel lägen. 1 Le Mat är riktigt bra men kan inte svara upp innerspåret och har galopperat några gånger när hästarna kommer utifrån, men kan han hålla sig i trav och komma ut i andra spår är han farlig. 7 Overtaker by Sib har spår kanske för långt ut för att vara optimalt och att slå dessa hästar från dödens kan bli tufft. 3 Ulm Karsk är effektiv i ledningen och både laddas är spets och då tror jag den får spets, blir intressant. 6 Mr Jef Fior är en typiskt nästagångare som alltid avslutar bra utan att få vinna. Vid överpace så kommer 9 Sem Jafet att ha en effektiv spurt. Kanske läge att helgardera?

Rank: 7,1,3,6,9,8,10,4,2,12,11,5

Kupong 1
Avd 1: 2, 3, 6, R1: 12, R2: 9
Avd 2: 2, R1: 1, R2: 3
Avd 3: 3, 5, 7, R1: 1, R2: 12
Avd 4: 8, R1: 6, R2: 1
Avd 5: 4, 6, 8, R1: 3, R2: 9
Avd 6: 1, 2, 3, 6, R1: 5, R2: 9
Avd 7: 1, 3, 6, 7, 8, 9, 10, R1: 4, R2: 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.