Inför V75

Få saker är så irriterande som när internet strular hemma. Det förstör det mesta, men nu har jag lyckats kolla lite i lopparkivet och det jag behöver för att få ihop en godkänd V75rad.

Avd1: Jag blir inte riktigt klok på styrningarna med 6 Ulm Karsk, varje gång de kör framåt går han bra, ändå ska det smygas ibland. Kör de framåt är chansen mycket god men ska de försöka med annat tror jag inte hästen vinner. Det är dock min första häst då de uttrycker att de ska köra framåt.
9 Tresor D´Inverne har gått riktigt bra och är ett motbud trots bakspåret. 3 Oracle Kronos ska köras barfota runt om för första gången och blir intressant från ryggledaren eller ledningen. Fortsätter man att gardera tar man med Berghs hästar 1 och 4.
rank: 6,9,3,1,4,11,12,8,2,5,10,7

Avd2: Ett svårlöst lopp då kanske bästa hästen har spår 12 Crooked, vilket innebär väldigt svårt att vinna på kortdistans. Favoriten 2 Berkut Boko brukar visat bra klass och kan gå i spåren men är långsam ut. Det kanske räcker att låsa på dessa? Men jag gillar 6 Monterey, hästen ger ett bra intryck och jag kan inte välja bort den. Bakom dessa är det många som är jämna och har de en kanondag är de där och nosar på pengarna. 7 Digital Element och 9 Global Ocean är rysare.
Rank:2,12,6,1,7,9,10,11,4,3,5,8

Avd3: Ett kallblodslopp med de bästa svenska hästarna och några från Finland. 3 Hallsta Lotus visade sig från en bra sida i andra heatet på Romme och verkar bäst när han får gå utvändigt, för han vek sig från ledningen. Hur blir det kört denna gång? 1 Månprinsen A.M verkade tro att loppet redan var över senast och verkade inte förstå att de inte var i mål ännu. Svårt läge med innerspår och inte så snabb ut, men få hästar så det kanske löser sig? 4 Faksen J:R sägs ha fullform och då utmanar han de andra två. Tre hästar som kan vinna.
Rank: 3,1,4,7,6,5,2,8

Avd4: Är även det ett öppet lopp, min vinnaren är 2 Pompano som nu får chansen ingen på v75 och över lång distans och passande läge är det kanske dags för seger? Hoppas få ledningen/överta och sedan hålla tempot uppe. 10 Royal Apanage har varit riktigt bra men trivs bäst i ledningen, men är ett tufft motbud. Många hästar kommer vara med in på upploppet tror jag trots allt. 1 Quick Change blir livsfarlig om den inte hamnar för långt bak i inledningen.
Rank: 2,10,1,11,6,4,3,7,8,12,9,5

Avd5:Min känsla är att 11 Bradley är en klart bättre häst än de andra och bara Bergh kommer iväg från start vinner han tillslut. Gör han bort sig tror jag 12 Narold Vox står som vinnare, dessa två höjer sig över de andra. Dock är Salmela ruskigt nöjd med 1 Andreas Sisu och kan han hålla upp ledningen är den intressant.
Rank: 11,12,1,5,3,7,,15,2,13,8,9,10

Avd6: Örjan på Caballion skulle bli intressant, nu blir det 15 Nahar mot galopp? Det är i alla fall känslan och jag spikar. Garderar man tar man med 1,8,9,14.
Rank: 15,8,1,9,14,12,10,7,3,4,11,5,2

Avd7: Avslutningen kan nog låsas på två hästar 3 Robin Ru som var stora snackisen senast den startade, har nu bättre läge och borde hinna fram i tid denna gång. Hästen har ju kanonform. Men 2 Outlaw Merci har också kanonform och rycker skona till denna start. Två hästar som höjer sig över mängden.
Rank: 3,2,1,4,9,11,7,8,12,10,6,5

rank0810

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.