Jobbet tar all energi

Försöker verkligen, men det går inte, det finns inget kvar!

Jag vill så gärna ut och röra på mig, jag vill så gärna orka hitta på saker med barnen en stund mer än att bara finns där, jag vill så gärna sätta mig in i travet och göra det bra så att det kan bli bra!

Det som stör mig mest just nu är att jag inte ens orkar sätta mig in i V75 imorgon och det hör verkligen inte till vanligheterna. Friskhetstecken eller sjukdom på väg, det återstår att se. Det blir mer laddning mot Sundsvall Open Trot istället.

Andra saker som dock är trevliga är att Gif Sundsvall klarade av att vinna hemma mot Örebro med 1-0 och det var en stabil seger med bra försvarsspel, vilket kommer vara det viktigaste i jakten på den allsvenska platsen.

För min egen fotbollsdel så kommer säsongens viktigaste match att vara på fredag då vi möter Sund borta. Då avgörs det om vi fortfarande har chansen på förstaplatsen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.