Säsongens beslut

Idag har jag lämnat besked till de föreningarna som visat intresse för att jag skulle spela för dem. Jag valde dock att tacka nej till dem för att för första gången så länge jag kan missas välja inte spela någon pingis under säsongen. Ett beslut som långt ifrån var enkelt då det lockade otroligt mycket att få spela i div1 något jag inte testat tidigare, men det tar för mycket tid och det var jag inte beredd att satsa just nu.

Familjen får gå före och det kanske är på tiden att den prioriteras i första hand. Men det kan vara så att jag inte klarar av en säsong utan pingis också och att jag måste börja lira när det närmar sig.
Just nu finns det istället tusen andra saker att göra och tänka på och det gör att det inte är lätt att veta hur det blir framåt, klart är dock att det inte kommer spelas någonting i höst.

Ärligt talat så känns det inte bra, det känns jobbigt men trots det känns det som det är det bästa som kan göras. Känslan är att det inte kommer kännas bra hur jag än gör och nu hoppas jag bara att detta blir den bästa lösningen för framtiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.