Tankar efter V75

Rättvik stod för en omgång där det åter igen var fina prestationer och vi börjar från början.

Overtaker by Sib som lite oväntat fick överta ledningen, sedan var det loppet över och formstarke kusken Johan Untersteiner körde säkert undan och vann väldigt enkelt. När de andra hästarna började nära sig släppte han på och han rann ju bara undan.
I klass 2 loppet blev det verkligen lite körning och lite problem för favoriten som Jorma Kontio verkligen körde som bästa hästen och sände fram, blev hängade i tredjespår med Twin´s Fairytale och blev kvar hela vägen. Var tvåa i mål och var riktigt bra, men Magnus Jakobsson fick en bra resa med Headhunter och vann säkert när luckan kom.
Ett guldlopp där Johan U med självförtroende körde Harry Haythrow från åttonde spår till ledningen och valde att köra där hela vägen och höll bra. Men Friction visade sig vara i bra form och visade upp sin fina fart och vilja igen och vann på ett bra sett när han klev på i tredjespår ca 750m från mål. Haraldinho visade också bra form när han avslutade bra.
Leif Witasp lyckades perfekt med sin styrning med L.K. När han öppnade snabbt släppte till favoriten och fick luckan in på upploppet. Det var dock Oki I Can som imponerade mest enligt mig men fick inte vinna. Kaiser Broline blev lite för trött tycker jag för att vara godkänd.
Kallblodsloppet blev en historia om en Hulte Magnus som imponerade lika mycket som han gjorde ungefär den här tiden förra året! Starkt insats att köra fram i dödens och bara vinna från tillägg. Ulvsås Brasse var också riktigt bra som gick i tredjespår sista varvet och höll riktigt bra.

I DD1 trodde jag att det skulle stå mellan Melanders hästar, men det var bara en som höll sig i trav och det var Democrat som kom till ledningen och höll undan knappt men ändå bra. Credit Fayline fick dödens och gjorde återigen ett bra lopp utan att få vinna.
Sommartravets final där jag trodde att Le Mat bara skulle vinna. Robert Bergh klev också fram i dödens tidigt och kunde kontrollera fältet men var chanslös mot formstarke Johan U som spetsade med Zidane Bob och vann säkert. Vilken fin insats det var av både kusken och hästen!

Mitt eget spelande då?
Min rank på v75: 1,3, 2, 3,1, 2,10. Så inte helt fel ute men ändå bara fem rätt #v75
Inte riktigt nära! Då jag var helt fel ute i sista loppet och valde fel utgångshästar innan. Det fattas en bit till rätt form.

Man få ladda om inför V75 på Skellefteå där vi får se Nahar, intressant!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.