Brobygget i Sundsvall

Först får vi skattebetalar betala hur mycket som helst för att slippa trafiken i city, sedan ska vi få betala för att köra på den.

Jag förstår inte hur de tänker.

Först bygger de en bra för att slippa så mycket trafik i Sundsvalls City, genom att bygga en bra som ska göra att det går snabbare att köra förbi Sundsvall och minska bilar i centrala Sundsvall. Det låter ju kanon, men sedan hör man kostnaden och undrar om det är värt pengarna, det kändes knappast så. Sedan kommer det alltså ett besked om att de också tänker ta betalt för att slippa en stunds bilkö genom Sundsvalls Centrum.

 

Då undrar jag hur de tänker!?

 

Handlar det bara om att få tillbaka så mycket pengar som möjligt, det handlade alltså inte om de som skulle slippa köra genom Sundsvall och om miljön?

 

Det känns verkligen inte som det! För nu när de tänker ta betalt känns det som att de flesta då trots allt kommer köra den andra vägen ändå, för jag personligen skulle inte betala pengar för att tjäna ca 10-15 minuters tid.

 

Känslan är att vi i Sundsvalls kommun får betala bron två gånger! Vet inte om jag har rätt när jag säger så men det är känslan! Känns bedrövligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.