Dags för Derbyt och V75

En söndag där den gula kavajen ska delas ut och det ser öppet ut! Vilka lopp vi ska njuta av idag!

Idag är mitt tillsammans bolag öppet, vill du vara med maila jimmienordberg@hotmail.com
twitter @jimmienordberg.

Men vi börjar från början i V75

avd1: Robert Bergh har bra snurr på stallet och förvandlar bra hästar till kanoner och det kanske är samma sak med 9 Laurier Dag? Jag tror han sitter i spets tidigt och kan hålla undan hela vägen. 12 Juggle Face går alltid bra och tuggar på men har svårt att vinna då han inte växlar tempo. 10 Jacky Glide har gått bra varje gång över tre varv och lär inte göra någon besviken här heller och ett givet platsspel.

Rank: 9,12,10,4,5,6,8,11,2,7,1,3

Avd2: Min vinnare är 2 Search Launcher som jag tror spetsar och sedan kör där så länge lampan lyser. Hästen går alltid bra på kort distans. 3 Grumetti kommer få gå den tunga vägen och det kan räcka men då måste hästen vara på topp. 1 Jullex Dante imponerade senast men riskerar nu att bli fast invändigt, hittar den ut blir den farlig. 6 Kung fu Face var struken senast och därför lite tveksamt med formen och 9 Cobol Queen gillar smygresor och har fått en bra läge för det.

Rank: 2,3,1,6,9,11,8,12,4,10,5,7

Avd3: 2 Headhunter har imponerat och varit riktigt bra och det kan vara läge att spika, då svåraste motståndet gärna galopperar 5 Zonguldak och 11 Twitter har fått bakspår. 3 Callela Loyalty ska prova barfota runt om men då jag tyckte Båth´s hästar inte imponerade i går kanske det är något tok med stallet? 1 Princeton D.K är en luring från innerspåret. Jag känner en eller alla.

Rank: 2,5,3,11,1,7,9,10,12,4,6,8

Avd4: Här sticker tre hästar ut och jag väljer att ta med dem 1 Namale Kronos imponerade senast och gick ruskigt bra, nu har han varit lite snorig och det oroar, 2 Handler agerar ojämnt men trivs bar när han går i ledningen vilket det finns möjlighet till nu. 6 Remeber Laser var lite sämre senast men Flemming tror han är klart bättre nu och stallet form är ju bra.

Rank: 9,2,6,1,4,12,5,7,3,11,10

Avd5: Derbystoet och blir det Robert Bergh som levererar i stora lopp igen? Min vinnare är 1 Hankypanky Pagan som Robert kör själv och han valde innerspåret vilket betyder att han tror sig ha minst en växel till, klart intressant! 4 Fascination gör aldrig ett dåligt lopp men har haft lite svårare under sin treåringssäsong, 2 Your Highness såg ut som en vinnare länge i Sto Championatet men gick ge sig sista biten revansch nu eller ny andraplats? 3 Kiss me kemp låter Berghs stall uppåt på och tror det ska bli intressant med Örjan! Bakom dessa smyger Svanstedt med 9 Bailey sweet grim och 6 Rico Neo som kan speeda ner alla om det körs för fort i början.

Rank: 1,4,2,3,9,6,5,10,12,8,7,11

Avd6: Dagens stora höjdpunkt Derbyt! Många som kan vinna men min vinnare är 3 Molle C.D som fortsatt ska gå med skor men kan ändå bara vinna detta oavsett resa. Det verkar ju inte finnas någon botten. 5 Quid Pro Quo är svåraste motståndet men efter Båths hästar igår är jag lite tveksam, men jag unnar Båth att få vinna derbyt! 1 El Mago Pellini ska försöka hålla ledningen och det blir intressant med Takter. Sedan är min skräll 11 Standout som jag tycker har imponerat men har ett svårt läge.
Rank: 3,5,1,11,4,2,9,10,7,8,6,12

Avd7: Vi avslutar med ett diamantstoförsök där 6 Quadrille kan spetsa och sedan är nog loppet över? Hästen ska ha full form och fast senast. 5 Hey Honey också fast senast och kan mycket men sämre läge.10 Ella Håleryd går alltid bra men har svårt att vinna, men med lite flyt med positionerna blir hon intresant. 8 Wiss Shadow har innerspåret på tillägg men avslutar alltid bra.

Rank: 6,5,10,8,14,13,15,12,4,11,9,7,1,3,2

Kör hårt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.