Pingisligan direktsänds på viasatsport.se

Pingisligan sändes för någon säsong sedan på tv4 sport men efter det har bordtennisen haft svårt att få några chanser att synas, nu får de i alla fall webbsändningar för  http://www.viasatsport.se/live-schedule

Det ska bli mycket intressant om detta kan leda till att de får plats även på TV-kanalern ViasatSport eller om det bara blir webbsändningar!

 

Webbsändningar har ju skett förut via Pingistv.nu och det har varit bra, men samtidigt är det bara för oss som verkligen är intresserade. Nu så är det ett steg i rätt riktning då det är en sportkanals hemsida som visar matcherna. Idag är det också en kanonmatch då de visar toppmötet Eslöv-Halmstad. Idag kommer jag följa sändningarna och hoppas att DU också gör det! Start 18:25

 

Detta pga att jag inte hade möjligheten idag att vara på plats när SUIF möter Spårvägen!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.