Tankar efter V75 på Bollnäs

När man tror att favoriterna är för bra då smäller det alltid till i något lopp och man sitter besviken min ranking idag var 3, 1, 4, 2, 5, 2, 3 men ändå var jag inte nära de 2,2 miljoner som delades ut.

Att det ska vara så svårt att vara med, jag gjorde tre system i dag jobbets 200kr system som jag bjöd på bloggen där jag hittade en femma, missade på Panne och Ivers. Sedan gjorde jag ett med kompisarna för 800 kr men spelade V7 och sprack på Panne och Mr Chicago. Sedan en motlapp där jag garderade lite olika och spelade bara för 20 kr och satt den fina spiken Royal Apanage men missade hade bara tre streck i guld och spikade Digital darling i första och spikade Pink Elephant i sista, Tungt!

I den första avdelningen var jag imponerad av kuskstyrningar som Ulf Ohlsson gjorde med True Advantage och Åke Svanstedts styrning med Gisela Ås, det gjorde ju även att de slutade etta och två. Bra avslutade Recation och Drillbit Ås också, sedan såg det ut som Braås Palema satt fast med krafter kvar.

Lopp två var spel mot ett mål och Twin´s Fairytale där Åke Svanstedt har en klassklättrare, han öppnar ganska bra kliver på övertar och vinner hur enkelt som helst!

Guldloppet skulle ju bara vinnas av Panne de Moteur, han öppnade bra och fick bestämma en bit men Åke Svanstedt var i form och trodde på New Line så han kliver fram i dödens och knäcker ledaren och vinner på ett imponerat sätt!

Sedan var det dags för Örjan Kihlström att ta revansch men blev hängande i tredjespår men fick sedan komma till ledningen med Venkatesh och då trodde man att det skulle bli en favorit. Men jag hade en känsla innan för Royal Apanage efter det fina loppet på bergsåker senast och han visade klassen genom att vinna från dödens! Fin insats.

I Kallblodsloppet gick jag på snacket om Ivers och spikade på lilla systemet men han vek sig från ledningen som man hade kunnat se tidigare! När ska man lära sig? Imponerade insats av vinnaren Närby Kalabalik som vinner från dödens.

Det kan inte höra till vanligheterna att tre lopp i rad på V75 vinns från dödens och det är inte favoriter någon av dem, utan 5%,14% och 14%.

Efter det får vi se en riktigt dåligt Mr Chicago som jag spikade på stora systemet, däremot fick vi se en otroligt bra prestation av Credit Fayline som kördes hårt från start och fick tillslut överta sedan höll den undan på ett mycket bra sätt! Bra avslut av Kaka A.T som varken jag eller kusken trodde på!

Sista loppet skulle ge miljoner verkade det som i den V75 omgång som knappt kunde ge pengar och det blev en lite oväntad avslutning också då Ulm Karsk som väntat tog ledningen men har haft svårt över medeldistans och därför trodde jag att han skulle släppa ledningen. Men han körde där och lyckades hålla undan! Bra gjort!

En omgång som gav över två miljoner på 7 rätt! Jag jobbade in fem och känner mig inte nöjd! Framförallt inte då jag igår missade V6 på en första reserv och nu var jag inte nära trots att ingen vinnare var sämre rankad än femma idag.

Nya tag, nya möjligheter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.