Tidsbrist då det är för mycket intressant!

Champions league, trav, superettan, Pingisligan är bara lite av det man vill följa men hur ska man hinna med sig och vad ska man prioritera.

 

Just nu känner jag mig missnöjd med mig själv, för först ska man hinna med jobbet, sedan vill man ju hinna med familjen. Därefter vill man hinna ha lite fritid och göra något annat och koppla bort det andra som man måste göra, då blir det att man kan inte välja för tillfället utan man försöker se lite fotboll, lite trav, lite pingis utan att lyckas följa något egentligen.

 

Det är lite det som är mitt bekymmer, jag vill vara med på allt och vara delaktig eller helst långt fram i allt och det går inte! Jag hinner inte! Jag måste prioritera och välja, men det tycker jag är svårt! Riktigt svårt!

 

Därför blir det lite av varje och jag blir inte klok på det eftersom att inget blir riktigt som jag vill! Måste skärpa till mig helt enkelt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.