Att tappa mobilen i golvet, men denna gång sprack skärmen

Hur många gånger har inte barnen tappat mobilen i golvet när de fått låna den? Hur många gånger har inte jag tappat den i golvet utan att det hänt något. Men idag var det dags!

Jag var trött, jag skulle hjälpa Liam att bära ner en påse med leksaker som han samlat ihop och ville ha med sig ner i morse. Jag var trött, men tyckte det kändes skönt att få vara hemma med barnen en dag.

Magen är uppsvälld efter all mat igår och jag kände att jag måste försöka ut och röra på mig idag. Det behövs verkligen tänkte jag på väg ner.

Grabbarna tränar på att vara utan blöja och de skulle ha ett par kalsonger var, det blev helt enkelt för mycket för när jag skulle ge Sam ett par kalsonger så gled mobilen ur handen samtidigt.

Jag hörde att det lät värre än vanligt, såg baksidan lossna och hoppades att det var det som lät! Men då vänder man på telefonen och det är ett faktum! En sprucken skärm!

Jag som aldrig behövt byta telefon pga av något sådant utan alltid byt upp mig när abonnemanget har gått ut, till och med oftast senare eftersom jag inte känt något behov av att byta upp mig ännu. Nu har jag ca 3,5 månad kvar innan jag kan byta upp mig pga abonnemanget och det känns riktigt surt!

Framförallt eftersom det känns så onödigt! Klantigt och otroligt irriterande! Det tog över en timme att komma över detta och stackars barn som fått vara hemma med en grinig och irriterad pappa istället för att vara på ett trevligt dagis!

Men nu är det som det är och vad kan man göra åt det nu?
Bara ladda om och göra det bästa av dagen ändå!
Blir en löprunda på milen till lunch i alla fall.

[counterize]

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.