Dags för VM i V75 och V75 på Jägersro

Det kommer nog bli väldigt många system inlämnade för 96 kr och det ska bli intressant att följa tävlingen som vanligt. Ifjol hade jag bra resultat i början men missade helt på slutet. I år är det dags för ett nytt försök, två på min ort ifjol men bäst i postnumret det ska jag vinna!

Tillsammans.atg.se tror jag är en bra grej för många men eftersom jag redan lirar i några bolag räcker inte min ekonomi till att köra varje vecka och det verkar jag förlora på eftersom att jag då kör mitt bolag ca en gång i månaden. Men är du intresserad så finns det platser kvar i bolaget! Då mailar man mig på jimmienordberg@hotmail.com eller kontaktar mig på twitter @jimmienordberg

Nu till omgången.

Avd1: Min känsla är att 5 Panne de Moteur enkelt kommer till spets och sedan finns det ingen som riktigt kan sätta tryck på honom, vilket innebär att han vinner men inte med mer än ett huvud. Det eftersom han inte är som bäst nu när det blivit kallt. Svåraste motbudet är 8 Magic Tonight som imponerat men verkar inte kunna gå den tunga vägen och då blir det svårt denna gång. 6 Rocky Winner har visat bra skalle och kanske är den som kommer gå fram i dödens, men kommer inte räcka hela vägen.

Rank: 5,8,6,4,1,2,7,3

Avd2: Jag tycker att det är svårt att sätta in prestationerna mot varandra men gillade intrycket senast på 4 Vacqueyras och tror att den blir tuff felfri. Sedan gillar jag 7 Västerbo y Life som jag gillar och kommer vara långt framme. 6 Kebab trodde jag på men var riktigt vek i V75 senast, kanske bättre nu och bättre i ryggar?

Rank: 4,7,6,9,8,1,10,12,5,3,2,11

Avd3: 3 Laurier Dag galopperade senast som favorit och i slagläge och jag missade sjuan på det. Formen sägs vara fortsatt bra och det borde betyda toppchans igen, klar första häst. Bakom ska det bli intressant att se om 1 Zinedine Bob kan hålla spets, för då blir han hästen att slå. 2 In Rock är en bra häst som dock fortfarande är aningen ojämn, med tempo kan den vinna. 6 Search Launcher vinner inte så ofta men gör alltid bra lopp, snart får dem till det även på V75 och 8 Listas Rafiki var Svanstedt uppåt på senast och bra som två då, dåligt läge men utan strul är han långt framme.

Rank:3,1,2,6,8,7,11,12,5,9,10,4,

Avd4: Min vinnare är 3 Frans G som imponerade senast med att öppna bra från spår 8 och sedan drog hårt och helt ensam hela vägen och vann på ett bra sätt. 1 Handsome Knight ska försöka hålla ledningen och gör det jobbigare för de andra och över kortdistans kan det gå fort hela vägen. Intressant! Kör dessa och även 6 U.PW Sund och Trust Launcher också från start kan de köra ihjäl varandra även om alla fyra är bra hästar och då öppnar det för bakspårshästarna 11 Västerboonthenews och 12 Nimbus C.D som är riktigt bra men har fel lägen i dagsläget.

Rank:3,1,6,11,12,5,7,4,2,8,10,9

Avd5: Ett långlopp över tre varv som jag tycker är väldigt svårlöst. Det är svårt att läsa om de längst fram kan hålla ett tempo så att de bakom inte kommer in i matcher. Jag rekommenderar om så många streck som möjligt. Min vinnare är 15 Sem Jafet som imponerat och gjort två bra lopp på denna distans och nu kanske det är dags att vinna? Eller är det 3 Hertig Shim som spetsar och kör i ett tufft tempo i ledningen och håller undan? Eller smyger Örjan Kihlström med 9 Navigator Sib och speedar ner alla tillslut?

Rank:15,3,4,13,12,8,9,14,5,10,11,7,6,2,1

Avd6: Silverdivisionen över kortdistans och startrusningen blir viktig och intressant. Jag tror 3 Democrat spetsar av egen kraft och sedan spårar runt om, men kommer han inte förbi 2 Pojke Kronos kanske det är vinnaren. En snackhäst som inte fått till det i år. Kör dessa för hårt mot varandra öppnar det för 4 Dragon Tooma som också är startsnabb och kan få resan, 7 No Deal är inte snabb från start men kan vinna på styrkan. Skrällarna kan vara 9 kaka A.T eller 10 Nothing but Class.

Rank:3,2,4,7,9,10,5,8,1,11,12,6

Avd7: Gulddivisionen och långdistans vilket brukar gynna de bästa hästarna och därför tror jag att 9 Commander Crowe är vinnare. Hästen är tillsammans med 1 Yarrah Boko som står för klassen i fältet och borde vara snäppet bättre än de andra. Men då Yarrah inte har form än så tror jag Commander bara vinner. Bakom dessa finns det SM vinnare 8 On Track Piraten, 6 Caballion som har hög kapacitet, 7 New Line som är ruskigt stark och följeslagaren 2 Harry Hawthrow. Det är helt enkelt ett trevligt lopp.

Rank: 9,1,6,8,2,7,4,3,5,10

Mitt VM-system 96 kr.

Kupong

Avd 1: 5, R1: 8, R2: 6
Avd 2: 1, 4, 6, 7, 8, 9, R1: 10, R2: 12
Avd 3: 1, 3, R1: 2, R2: 6
Avd 4: 3, R1: 1, R2: 6
Avd 5: 3, 4, 13, 15, R1: 12, R2: 8
Avd 6: 2, 3, 4, 7, R1: 9, R2: 10
Avd 7: 9, R1: 1, R2: 6

Större systemet kommer ut under fredagkvällen ca 22:00

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.