Föreläsningen om the big 6

Under dagen var jag på en mycket intressant föreläsning som handlade om ”the big five” som @Lottobo hade bearbetat till ”the big six”.

Det var mycket intressant att höra henne prata om deras arbetssätt att tänka på förmågorna och det låter mycket givande och bra. Det känns som det sättet som jag skulle vilja jobba.

Ännu mera inspirerande är det att se och höra hur bra de arbetar med Ipads eller surfplattor i skolorna. Det verkar ju helt klockrent och jag är så sugen på att kunna arbeta så, då jag tror det skulle passa utmärkt. Men då min arbetsplats och kommun ännu inte har ekonomin för detta så är vi inte där än, vilket känns tråkigt. Det gör även att även om man blir mycket motiverad och sugen så räcker inte det ända fram eftersom att jag känner att jag inte kan komma dit ännu!

Jag känner dock att det är väldigt viktigt att få se vad som sker hos dem som ligger i framkanten och det är alltid intressant för mig att få ta del av dessa saker!

Nu ska jag smälta detta och sedan försöka ta med mig detta och fundera på vilket sätt jag kan göra detta på ett bra sätt!

Intressanta länkar
http://site.arstaskolan.se/thebig6/

http://www.kunskapshubben.se/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.