Tankar efter V75

Min första tanke är varför kör Takter galopp med Laurier Dag och förstör min dag. Sätter två system om han vinner och visst hade han gjort det om det inte blivit galopp?

Men nog gnällt om det, för jag var helt enkelt rätt ute, men utförde systemet fel eftersom jag hade bra rank igen men trots det blev systemet fel för min del.

Min rank:1, 2, 2, 3, 1, 4, 3.

Men sätter man spikarna på fel ställe då spelar det ingen roll, för då måste man ha fler ettor i ranken.

V75:1 Overtaker by sib öppnar bra och övertar ledningen, sedan blev det en promenad och självklart ska ObS vinna och det gjorde han också säkert! Inget att snacka om, men konstigt att ingen försöker få upp lite tempo.

Nästa lopp rekommenderade jag helgarderat eftersom jag inte tyckte att det fanns någon häst som tyckte om att vinna och det känns som jag tyvärr för många hade rätt om Kaiser Broline som inte vill vinna, däremot blev jag imponerad av vinnaren O.F.V Continue som trots tredjespår och sedan dödens vinner! Imponerande insats!

Sedan får nog Jorma lite ära av sin insats med Jumble Ås som oväntar kör framåt och övertar ledningen. Sedan var det ju spel mot ett mål! Imponerande även detta.

Ännu ett svårlöst lopp på förhand där jag trodde mycket mer på andra hästar än vinnaren Groud Proximity, det blev lite kört för hästen också men trots detta en fin insats. Big Ben gör återigen ett bra avslut och vinner snart, framförallt närmare med bättre lägen.

Kallbloden blev en ojämn historia med ett väldigt utdraget fält där favoriten bara var bäst, även om Jeppas Odin överraskade på mig då jag rankat hästen sist.

Open Mind Bi vann loppet som förstörde min dag, men vilken körning här av Örjan. Han smyger i dödens, släpper ner och blir tredje utvändigt. Därefter så kliver han på lugnt och rycker tussarna 150 kvar, sedan smäller det bara till och hästen tar sig förbi alla! Imponerade!

Avslutningen blev ganska oväntad, jag trodde Reven D´Amour kunde vinna men inte att han skulle spetsa och rinna undan på ett imponerade sätt. Roligt att se Perfect Toll göra ett bra lopp och visar att han kanske blir att räkna med tillslut ändå, trots strul i år.

Sammanfattningsvis måste jag säga att det var många fina prestationer även om klassen kanske inte är den bästa längre. Men de som vinner gör det verkligen på trevliga och imponerande sätt!

Nästa vecka är det dags för VM i V75 och självklart kommer man göra ett försök!
Det ska bli klart intressant!

Men är även intresserad av att veta om det är några fler som vill vara med på mitt bolagsspel? För nu var det lite svalt intresse! Kanske beroende på att jag bara spelar ca 1 gång i månaden?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.