Sammanfattar V75 Lördag

Laddar redan om och studerar vidare V75 Söndag, vill du vara delaktig i mitt Tillsammans.atg.se Bolag? Maila Jimmienordberg@hotmail.com . Men först sammanfattar vi lördagens V75

Vi startade med en hemma seger från ledningen och det var bra och resolut kört av Jorma Kontio som bäddade för segern med Reina de Caballo. Imponerade insats av kusk och häst.

Det fortsatte liknade eftersom att Takter körde offensivt med Big Bill Bac, men Ludde släppte som vanligt inte, men Takter var säker på sin sak och körde i dödens och vann på ett imponerande sett! Två fina prestationer gav två vinster.

Sedan var det dags för spets och slut igen. Alvena Pelé var tillbaka i form och vann på ett säkert sätt, men det ska sägas att det var ingen häst som satte upp något tempo eller tryck heller. Men det förtar inte Alvenas prestation.

Sedan förstördes min dag genom att Samuel Rehn körde ett perfekt lopp med Rocky Reach, tvåa utvändigt direkt sedan i ryggar i spåren fram till 300 kvar då han viker ut och avgör plättlätt! Bra insats!

Sedan var det dags för lärlingsloppet och där kör en av de bästa lärlingarna Oskar J Andersson ett perfekt smyglopp med Lina Liv i tredjepar invändigt, får luckan 300kvar, rycker tussarna och speedar säkert till seger. Bakom går min vinnare Tresor D´Inverne bra men kanske lite för passivt på den bortre långsidan för att hinna fram?

Sedan var det dags för bästa spiken, Seabiscuit med Jorma. Han fick överta ledningen efter en ganska tuff öppning och håller undan på stumma ben och Democrat är riktigt nära på att hinna upp efter ett bra avslut.

Vi avslutar med att Open Mind Bi överraskande för mig öppnar riktigt bra, men travar dåligt i kurvorna och ser slagen ut in på upploppet av Pioneer F.H som går riktigt bra från dödens och Prey Frontline som gick bra i tredjespår. Men OMB kontrar och det blir dött lopp mellan den och Prey!

Fem rätt på mina system, vill sig inte riktigt. Men riktigt fina insatser av de flesta vinnarna.

Nu laddar jag om inför mitt tillsammans.atg.se bolag tills i morgon söndag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.