V75 Söndag med Breeders´ Crown-finaler.

Dags för en ny V75 omgång på Eskilstuna, denna gång med säsongen sista årgångslopp. Några kämpa på har varit med hela säsongen, några tänkte göra sig stora pengar nu. Mina favoriter är Fascination, Amazon Am, Digital Ink, och Call Me Keeper men det brukar alltid skrälla någonstans.

Det finns fortfarande några få platser kvar i mitt Tillsammans.atg.se bolag 50 kr andelen 1-5 andelar, vill du vara med? Maila Jimmienordberg@hotmail.com

Avd1: 1Jeepster ska försöka behålla ledningen men jag tror att 2 Fascination tar sig förbi, vilket betyder ledningen, ryggledaren för dessa och dödens för 3 Rica Neo. Sedan är loppet låst och det borde vara låst på dessa tre också i loppet. Skulle dock 1 Jeepster lyckas behålla ledningen och det blir körning i början öppnar det för Anders Svanstedt med Rica Neo och 4 System Performance 8 Blended Scotch och 10 Baily Sweer Grim.

Rank:2,1,3,4,8,10,5,9,7,6,12,11

Avd2: 13 Rolex Bigi har imponerat otroligt mycket, men måste vara riktigt bra för att vinna från spår två på tillägg. Det kan hästen absolut göra och det ska bli intressant, för vilka prestationer den gjort! Bakom Rolex Bigi finns 5 Rolex som jag tyckte var en kanon men ändå chanslös när de mötet på Bergsåker, står nu bättre till. 7 Lotuscherie är startsnabb, springspår och det lutar åt spets, då kanske Björn Goop kan hålla undan? Skrällbud som har lite sämre lägen är 10 Staro Harlequin och 11 Bartender In.

Rank: 13,7,5,10,1,11,3,9,6,12,4,8,14

Avd3: Treåriga ston och självklar förstahäst är 4 Amazon Am som har fyra raka segrar och verkligen imponerat, men kanske måste gå den tunga vägen denna gång? 3 Backfire låter sugen på ledningen och det ska bli intressant att följa spetsstriden. 2 Neona Princess körde i ledningen i försöket och höll precis undan för Backfire, kanske läge att försöka få rygg på denna och hoppas på luckan? 1 I Am Unique kan också öppnar bra, men verkar trivas bättre i ryggar och släpper? Skällbuden är 5 Our Precious som också kan öppnar bra och få en bra resa, 9 Katla Celeber spurtar alltid bra och hamnar hon bra på det tar hon många över upploppet.

Rank: 4,3,2,1,5,9,11,10,7,12,8,6

Avd4: kallblodslopp där det är svårt att sätta in dem och ingen verkar ha riktigt formen eller skallen för att vinna? Är det läge att ta alla hästar? 5 Raggmunken blir min vinnare då jag tror att många kommer köra får bra positioner i början och Raggmunken sparar sin speed till slut. 4 Särpefanten kan öppnar bra och kanske kan få bestämma ett tag i ledningen och det kan räcka. 9 Rino Dox har två segrar i raden och rygg på en startsnabb häst, kanske kommer igenom bra och blir att räkna med.
Skrällen från ryggledaren(?) är 2 Norheim Faksen.

Rank: 5,4,9,7,2,8,6,3,1

Avd5: Försök till Diamantstoet och ett svårlöst lopp tycker jag. Min vinnare är 6 Amour D´Inverne som brukar spetsa för att sedan släppa, nu ska man prova köra i ledningen om man kommer dit. 8 Aroma Grim bakspår på volten annars första häst, kan strula och slår inte bakspårshästarna om de kommer bra på det nu. 13 Latitude Broline gillar jag, men hon gillar inte riktigt att vinna? Bra upplopp igen senast och bara hon inte får för långt fram! 14 Bell har imponerat efter att haft en tuff period, ska bli klart intressant. 15 Aloe Vera är väldigt upp och ner och behöver gå i ryggar in i det längsta, kanske får rygg på Bell? 2 What love Can do och 4 Today´s Butterfly får man heller inte glömma bort!

Rank:6,8,13,14,15,2,4,11,3,5,1,12,10,9

Avd6: Många intressanta saker i detta lopp! 9 Digital Ink brukar alltid gå i dödens eller ledningen, hur gör dem idag från bakspår? 1 Molle C.D kan han verkligen hålla ledningen? Det tror inte jag, men visst har han sett kanon ut! 2 Dreams Take Time är obesegrad i ny regi och brukar spetsa och släppa, hur gör man denna gång? 3 Porthos Amok är ofta två i loppen men har gjort otroligt fina prestationer och får inte räknas bort. Skrällbudet är 12 Twin´s Fairytail.

Rank: 9,1,2,3,5,12,11,8,6,4,7,10

Avd7: Vi avslutar med att 3 Call Me Keeper bara vinner? Vilken insats senast då han gick fram i dödens och vann på ett otroligt imponerande sätt! Motbuden är 1 Pocchai som verkligen lyft sig någon nivå sedan jag såg honom på Bergsåker och har gjort bra lopp sedan dess, kan öppna men släpper? 8 Rolling Stones har det strulat lite för, nu tillbaka med ett lopp i kroppen men hur svårt blir det från spår 8? 5 Boys Going in är en bra häst som jag också vill ha med om man garderar min favorit. 2 Cool Keeper är formstark men jag har svårt att se att han ska räcka, 5 Breakbumper avslutar alltid bra och får hoppas på en bra resa.

Rank:3,1,8,5,4,2,9,7,12,6,10,11

Idag blir det bara ett tillsammanssystem och därför vet jag inte hur mycket jag spelar för, ett litet system hade kunnat sett ut så här.

Kuponger

Kupong 1
Avd 1: 1, 2, 3, R1: 4, R2: 8
Avd 2: 13, R1: 7, R2: 5
Avd 3: 4, R1: 3, R2: 2
Avd 4: 2, 4, 5, 7, 9, R1: 8, R2: 3
Avd 5: 2, 4, 6, 8, 13, 14, 15, R1: 11, R2: 3
Avd 6: 1, 2, 3, 9, R1: 5, R2: 12
Avd 7: 3, R1: 1, R2: 8

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.