Äntligen sju rätt

Det handlade om både systemet med pingiskompisarna och mitt tillsammana.atg.se bolag!

 

Det var jackpot och man borde spelat V7 men jag vågade inte, mycket pga min sviktande form den senaste tiden.

 

Som vanligt gör jag ett system för 800kr med mina kompisar, där var det länge sedan vi vann, sedan ca 1 gång i månaden gör jag ett bolagsspel på tillsammans.atg.se där efter att jag skapade just min spelblogg som nu enbart skrivs här och på http://www.hingsten.se

 

Denna gång visade det sig att jag läst det rätt även om jag la upp systemen lite olika. Men det spelar ju ingen roll, huvudsaken är att man lyckas med det V75 går ut på, att ha sju rätt.

 

Nu blev det ingen jättteutdelning men kan man ge sig själv och andra lite mer pengar inför julen så är det bra. Nu är det bara det att man blir så sugen på att fortsätta lira när man sätter spelet och måste utvärdera mitt eget spel för att kunna gå vidare. Det blev dock en trevlig kväll med tanke på att mycket studsat stolpe ut ett tag med det mesta.

 

Min system var konstruerade med spik på Dream take Time, på det mindre även spik på Big Bill Bac, medan den var utgång tillsammans med Let it Happen. På det mindre systemet spelade jag med utgångar på effekthästar som jag rankat högt och det var Dream Dou, Queen´s delight, Vivo Per Lei, Playing Tua, där hade jag tur och för spänningens skull satt den ju i sjätte med Playing Tua.

 

Till V75an.

 

Avd1: Jag var själv inne på att Search Launcher inte är sämre än Real Showman och kunde bli farlig med lucka, det såg så ut också men luckan kom inte. Dock imponerande insats av Cleas Boko som gör det själv! Mina effekthästar Dream Duo hamnade helt fel på det och försökte/kunde inget, Queen´s Delight gick i rygg på Cleas Boko och gjorde det bra som trea efter en bra resa.

 

Avd2: Big Bill Bac får överta spets och sedan kör de bästa hästarna fram och utmanar men BBB håller undan på ett bra sätt. Hanna Banker öppnade riktigt bra och avslutade bra, Västerboonthenews en tung resa fram i dödens och höll bra.

 

Avd3: Harry H spetsar och vinner på ett bra sätt, vilken häst det är! Tråkigt med loppet var att Reven och Raja galopperade. Skriket Oasis Bi dödens och var väl okej?

 

Avd4: Här blev det riktig Jägersro körning, dubbelt Kolgini i spets. Men favoriten Let it Happen gick bra och såg ut som en vinnare men en smygande Bear Dancer hade mycket att köra med efter den perfekta ryggresan och vann tillslut enkelt. Bakom avslutade även Vivo Per Lei bra, dessa tre var långt före de andra.

 

Avd5: 2 åringar och det blev ganska väntat lite galopper eftersom att det är orutinerade hästar, men Ludde visste vad han hade att åka med och sände iväg i bra fart och vann på ett fint sätt med Onceforall Face, bakom var det bara en häst som utmanade och det var Orion Tilly som kom nära tillslut. Bakom var M.T Jest som Båth tränar trea och har varit på plats i fem av sex i karriären men inte vunnit ännu.

 

Avd6: Prey Frontline skulle visa att den duger även i Silver och det såg ut som att det skulle bli en säker seger men orkar inte alls sista biten, det var bra för mig som hade spelat Playing Tua som utgång och den hästen mötte ju lättare hästar än senast och visar igen att den verkligen är att räkna med. Fina sista 600 meter, dock galopperade både Nougat Ås och Freeman t Porter i det läget och det underlättade så klart. Bra avslut av Wiss Rambo igen!

 

Avd7: Där min spik fanns och efter ett gäng omstarter fick ju Dream take Time en drömresa i andra utvändigt och avgjorde pliktskyldigt väldigt enkelt. Dagens andra stallskrik Bandit Hornline fick inte ledningen fick backa till trea på innerspår och gick bra efter lucka som tvåa.

 

En trevlig omgång för mig och skönt att tillsammans.atg,se bolaget fick dela på lite pengar eftersom de läst här och blivit delaktiga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.