efter v75

Jag trodde att det skulle bli en Robert Bergh parad efter att han vann med det som jag inte trodde var hans bästa chanser. Men fel fick jag och det märks på antalet rätt på kupongen också.

 

Det var spets och slut för Robert Bergh och B.B.S Mandarino efter ett svagt men väldigt jämnt lopp i silverdivisionen. Alla var med hela vägen in i mål. Inget lopp som går till historien som det bästa loppet som körts i silverdivisionen.

 

Sedan kommer den stora skrällen då Demo får ryggledaren och får luckan och speedar ner favoriten Mellby Brunello. Mellby gör det dock bra och visade sig vara en fin häst men räckte inte till mot Demo som var väldigt bra för dagen! Den var svår att hitta!

 

Sedan blev det kuskarnas snack som kan ha lurat många, Trailing Edge skulle vara Berghs bästa chans och Beebop Laday skulle inte trivas med banan sa Ohlsson. TE gick inte hela vägen och BL vann säkert! Lurigt att lyssna på andra ibland. Jag spikade TE på ett system pga detta fast jag hade BL som första häst hela veckan, när ska man lära sig?

 

Sedan var det Ohlsson som hade en häst som han väste lite på men som inte blev så mycket streckad, men bra nerspelad på vinnarspelet. Heart Lini tog ledningen men räckte inte hela vägen utan Bearhawaii som svek senast vann istället efter ett bra lopp av Adielsson. Bergh spurtade bra med Geisha Sund men det räckte inte hela vägen fram.

 

Sedan ett Kallblodslopp som blev väldigt konstigt kört, men en skräll Tyri Svarten som vann på ett bra sätt.

 

Sedan var det dags för en fin seger av Tillman och Peaberry som enkelt tar spets och vinner säkert.

 

Det avslutades med ännu en spetsseger och Aaron boko vann väldigt enkelt när han fick bestämma i ledningen. De på tillägg gick bra men hade ingen chans då det inte var något tempo och Aaron Boko fick bestämma första varvet.

 

Jag vill gratulera de som lyckades hitta sjuan för det var inte lätt.

Efter att att tittat igenom loppen inför uppesittarkvällen blev man lite sugen på en V75 men vet inte riktigt hur det blir.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.