Ny jackpot efter dagens V75

För min egen del hade jag helt rätt tänkt med spikar, vilket inte var så svårt en favoritomgång som denna kanske. Men ändå lyckades jag inte pricka in sjuan utan hade tre hästar för lite i avdelning sex. 

Så här hade jag byggt mitt 800 kr system som jag gör med ett kompisgäng varje vecka. Rank_spel

Här ser man även dagens ranking.

Chansade efter lite med utgången efter värmningsinfo i lopp tre och fick ny info som gjorde att jag inte följde min rank i avdelning fem.

Hade även ett tillsammans bolag som lirades så här, jag valde att gardera fel även där. Men så är det.

tillsammans

 

Det var dock fina insatser av några vinsthästar, eller rättare sagt kuskarna som styrde helt rätt i avdelning ett, tre, fyra, fem och sju. Man kan väl inte klaga på de andra styrningarna heller. För den delen ska man inte glömma hästarnas prestationer! Dock trodde jag länge att jag var rätt ute i lopp två att ta många och blev väldigt besviken när favoriten vinner tillslut.

Det blev en favoritomgång men ändå bra utdelning eftersom det var jackpot och man får gratulera alla som satt den för det blir ju fina julpengar trots allt! Om man inte gjorde för stort system.

Nästa vecka är det dags för ”hemmabanan” Bergsåker! Där har man prickat sjuan två gånger, eller tre gånger då jag hade dubbla system en av gångerna. Men det blir ju antingen en dubbeljackpot eller en omöjlig rad ala Bergsåker?!

Nu måste jag tänka på något annat en stund och kanske ladda om med mera trav i morgon i väntan på ström i min egen bostad?

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.