V75 Åby

Pga strömavbrott i min bostad kommer det väldigt korta V75 tips även denna vecka. Jag skriver på jobbet för att åka hem till den strömlösa bostaden och får lämna in spelen via mobilen i morgon eller ta mig någonstans för att använda datorn.

 

Spikar/utgångshästar/A-hästar

 

Avd1: 9 Stelton hade jag som första häst, efter strykningarna på 2 Prey Frontline och 12 Chapeau som jag hade som tvåa och trea lutar det åt spik direkt i inledningen trots bakspår på Åby och kort distans. Det är åtminstone en utgångshäst.

 

Avd3: 1 Obi Wan har inte riktigt visat samma fina form, men innerspåret och open stretch gör att det blir min första häst, de tuffaste emot har spår 8 Maharajah och 11 Perfectly Enough.

 

Avd5: Jag hade inte med 11 Tore senast och var besviken på mig själv då jag inte trodde att han kunde öppna så bra. Nu kan det bli svårt att runda alla, men svåraste motståndaren sitter framför i volten och det kan bli en bra resa för Tore som också tål mycket jobb själv.

 

Avd6: Jag gillar 2 Mercury Broline men han har svikit mig några gånger, detsamma gäller 10 Västerboonthenews men att låsa på dessa som en utgång kanske är det man ska satsa på?

 

Jag måste läsa på mera under kvällen, tyvärr utan lopparkivet nu i de andra loppen för att kunna säga något extra.

 

 

Skrällbud

 

1 Parodie

3 Sherry

11 Perfectly Enough

10 Storm Passage

14 Saxo Holmsminde

1 Nettles

10 Keeping Julia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.