Att var en amatörspelare

Det handlar inte om pengar man inte kan avvara, det handlar inte om pengar som man kommer bli ekonomiskt oberoende av. Men det handlar om känslan, viljan, engagemanget, jobbet och allt ändå.

 

 

Att vara spelare som mig, som inte har mer pengar att lägga på spel än små summor, men vill ändå jobba in lite pengar för att t,ex köpa en studsmatta till barnen, eller unna sig den där whiskyn som så god men man annars inte köper. Det är vi som betalar de andra som vill ha alla pengarna och får dem ibland när det är stor utdelning.

 

Jag tror personligen att det är väldigt svårt för oss småspelare att lägga pengarna rätt för att vara med, även om möjligheterna finns. För mig är det självklart drömmen, men jag vet också att det kanske inte är realistiskt. Jag tror mer på att jag ska försöka vara med när det handlar om femsiffrigt och de lägre sexsiffriga vinsterna, det är vad jag oftast satsar på och försöker få till.

 

Jag jagar vinnare och bra vinster inte bra odds, sedan är det en bonus om man hittar en vinnare och det är bra odds. Där har man kanske ett fel, eftersom jag är väldigt dålig på att värdera hur mycket pengar jag ska satsa i dessa lägen osv. Därför tycker jag det är väldigt intressant att läsa om de som spelar på heltid och hur de tänker. Men det är aldrig något jag siktat på, det är för sent när man redan har en stor familj och jobb man ska sköta.

 

Jag tycker det är intressant och skulle gärna lära mig mer om spelandets konster och läsa om det, så har du tips om detta får du gärna dela med dig.

 

Att tippa V75 med sina kompisar är riktigt roligt, att dock bli så besviken varje gång då man inte lyckas spela in pengarna tar på psyket. De andra verkar dock nöjda med någon vinst i bland men jag spelar är inte alls nöjd med detta, jag vill vinna varje gång. Realistiskt, nej självklart inte, men har man inte det målet så kan det inte vara någon mening att spela?

 

Jag är tävlingsmänniska, inte den extrema men trots allt verkligen en tävlingsmänniska och det kommer jag alltid vara. Därför ska det mycket till innan jag är nöjd om jag inte har alla rätt. Jag inte nöjd då heller för då är jag inte nöjd med att jag inte lirade v7. Sätter jag in dubbel är jag besviken på mig själv för att jag inte lirade mer på den kombinationen. Sätter jag en tvilling på sex kombinationer är jag besviken för att jag inte gjorde en rak tvilling.

 

Så man är aldrig nöjd och kommer aldrig bli nöjd!

Men jag spelar och spelar, för spänningen för att det är intressant för att jag vill, för att jag kan och för att jag hoppas att det ska ge mig någonting extra även om chansen är liten.

 

Jag fortsätter att kämpa på och kommer nog alltid göra det, även om det varierat från stryktips, lången, bomben, måltips, v64, v75, dagens dubbel, tvillingar, v5 osv…

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.