Efter föreläsningen ”NYA – Det blir alltid som man tänkt sig” med Olof Röhlander

En trevlig kväll och det är alltid bra att bli påmind om hur man är positiv och optimistisk, men extra roligt var det att Lina var med och att hon tyckte att det var bra.

20140226_200035  20140226_20002920140226_194706

 

Jag har hört Olof tidigare även om det var länge sedan och det är alltid bra att just bli påmind och få lite nya historier och tankar som man behöver. Det verkar som att det var många som var nöjda av de som jag ser har varit på föreläsningen under dagen. Det är otroligt imponerade och inspirerande att se hur Olof har tagit sig så långt på sin målmedvetenhet och bara det gör att man själv blir inspirerad.

 

Men detta men gör ju att man tycker inte att det är så lätt att göra den resa själv av många olika anledningar, men man blir så sugen och inspirerad. Framförallt med tanke på den tävlingsmänniskan man är! Men har man redan gjort vissa saker i livet så gäller det att värdera och välja rätt och det är kanske mitt största bekymmer att välja! Beslutsångest deluxe och jag vet att det är så mycket man vill göra men man måste prioritera och det är ju det jag måste lära mig från början.

 

Det är mycket man blir sugen på och många tankar som snurrar runt i huvudet efteråt och det måste vara någonting positivt. Många saker som man vill göra och man blir taggad, men för min egen del handlar det om att hitta rätt med det man gjort bra förut och sedan hitta något nytt att jobba vidare med.

 

Men med dessa ord/rader/meningar sammanfattar jag kvällen och minns.

 

Fedex

 

Transteoretiska modellen

 

Tavlan

 

Finger i örat

 

Ett tydligt mål för varje dag

 

Emmons

 

Hitta 10 kr

 

Framrutan är alltid större än backspegeln.

 

Fullt upp…. med vadå?

 

Vindruvor

 

Om jag tänker rätt eller fel vet jag inte men så här är och känns det för tillfället.

 

 

P.S Jag utmanar honom i bloggkampen! 🙂 Haha!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.