Föreläsning ikväll med Olof Röhlander

Ikväll är det dags för en föreläsning och jag får med mig Lina på det vilket känns roligt! Det är Olof Röhlander som vi ska lyssna på!

Det ska bli en intressant föreläsning eftersom jag varit och lyssnat på Olof en gång för väldigt länge sedan. Sedan dess har han tagit många kliv och verkligen kommit långt i sin genre.

Jag känner ju Olof lite sedan tiden då både jag och han spelat pingis i samma förening Hassels IF som är vår moderförening. Denna otroligt lilla förening som faktiskt fostrat tre bordtennisspelare som spelat i högsta ligan och två av dessa har vunnit sm-guld i pingis. Jag däremot är ingen av dessa tre, men Olof har spelat högstaligan och min moster Sara Svedin och lillebror Hampus Nordberg har vunnit SM-guld.

Nu ikväll har vi fått barnvakt av en underbar farmor så vi tillsammans kan gå och lyssna på Olof Röhlander och det känns spännande och intressant!

Jag återkommer med mer information efteråt.

http://olofrohlander.nu/

http://www.upphopp.se/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.