Ny jackpot på V75

Snackhästen Amaru Boko ska prova springa tre varv och från ett åttondespår kan det strula ordentligt. Trots detta så är han dagens största favorit, rätt eller fel återstår att se.

Jag börjar som vanligt genom att ge er min ranking.

 

V75 – 2014-02-22 – Gävle

1: 2, 6, 8, 1, 11, 3, 12, 5, 4, 10, 9, 7

2: 14, 12, 10, 13, 6, 1, 3, 2, 15, 8, 7, 11, 5, 4

3: 8, 7, 12, 5, 4, 2, 1, 6, 9, 11, 10, 3

4: 5, 4, 10, 2, 9, 8, 3, 7, 6, 1, 12, 11

5: 11, 14, 15, 1, 2, 7, 10, 9, 13, 12, 3, 6, 8, 5, 4

6: 10, 5, 9, 12, 6, 1, 3, 4, 8, 7, 11, 2

7: 10, 9, 5, 2, 11, 6, 12, 1, 8, 7, 3, 4

 

Avd1: 1640 meter på Gävles snabba bana borde öppna för spets och slut. 2 Chapeau är ute över sin favorit distans och är spetsfavorit och blir därför min första häst och streckfavorit. 6 By Air gillar jag verkligen och verkar vara en riktigt bra häst, men trivs inte i dödens och risken är att Bergh blir tvungen att söka sig dit. 1 Rico Follo överraskade mig och förstörde min dag när han spetsade och vann säkert i bronsfinalen, nu upp en klass men lär försöka behålla spets eller åtminstonde ryggledaren. 8 Utility Bus fick en bra resa och vann från exakt samma läge på solvalla på v86, blir det tempo får man inte glömma Melanders häst och det är draget. Letar man ännu mera hittar man 1% på 3 Fredrik Laday!

 

Avd2:Jag tycker många på tillägg har imponerat och därför blir detta extra svårlöst? Kan det bli att ingen vill dra fram de andra eller blir de för offensiva direkt? Eller kan de lösa loppet på rätt sätt och vinna säkert trots tillägg? Jag svårt att hitta en första häst och kommer självklart att gardera. Men min vinnare tillslut har blivit 14 Blended Bellouet som inte kan utnyttja springbandet men är väldigt stark och snabb vilket gör mycket när det är ston! Kan kanske få gå med i lite ryggar och runda dem tillslut. Men solklara motbud är 12 Deal or no Deal som har två raka vinster och verkar vara i formen som det pratats om länge. 10 Stirling Allstar förlorade senast mot stoelitshästen Beatasine men vunnit två innan det på ett bra sätt. Glöm heller inte 13 Engla Håleryd som kan mycket och fick göra jobbet själv som tvåa senast. Från framspår är det två hästar som sticker ut med chans 1 Shockwave som jag gillar och som får resan i rygg på ledaren? Där 6 Oops Trot hoppas hamna och styra fältet, raden skrämmer ingen men har i alla lopp avslutat bra och vill prova köra tidigare nu. Rysaren ca 2% 2 Silvia Logoj.

 

Avd3: För mig är det självklart att spika 8 Amaru Boko, det som är emot är att Bergh får gå i dödens eller får en het häst som ska ställa till det och visst löser Bergh det? Motbud om det skulle strula är självklart 7 Winning Love som gillar distansen och gärna styr från ledningen. 12 Montgomery Gel

gör debut i Guld men kommer från två riktigt bra segrar och kan inte nonchaleras om man tänker gardera storfavoriten. Rysaren 2 Trustworthy Ås under 1%, avslutar alltid bra!

 

Avd4: Klass 2 över kortdistans och känslan var att det avgörs i inledningen då spetsstriden står mellan 4 Tintin och 5 Restless Legs. Jag tror 5 Restless Legs tar en längd på Tintin och vinner spetsstriden och då är mycket vunnet och därför har jag den som första häst. För ingen av de vill nog gå i dödens, men blir det utdragen körning så öppnar det för några hästar bakom då ingen av hästarna imponerat så att de kan klara av att vinna efter en för tuff öppning. Då kommer 10 Under Sund med i matchen trots att det strulat lite i den senaste starterna, men framförallt 2 Happyganster G.L som också är startsnabb men inte kommer försöka ta emot favoriterna? 10 Under sund är streckad på ca 2%.

Avd5: Kallbloden är tillbaka och senast hade jag Lärkan som utgångshäst men det räckte inte hella vägen när Stamping vann, 11 Stamping verkar vara i riktigt bra form och blir min första häst denna gång, även om det är tuffa hästar emot har Stamping formen. Men 14 Hallsta Lotus och 15 Faksen J.R är bättre hästar i grunden men behöver kanske fler lopp i kroppen för att komma igång, men jag vågar ändå inte lämna de utanför. Sedan är det självklart 1 Lärkan som ska med på systemet, Lärkan gillar ju mest kortdistans men kommer nog försöka hålla undan och kanske fuska bort en bit här efter den fina insatsen senast. Rysarna är 2 B.W Gulliver och 7 Hibogubben som hoppas på ryggledaren och lucka ca 1-2%.

 

Avd6: Förra veckan fick vi se en klass 1 häst springa snabbast av alla på v75, det får vi nog inte se idag. Däremot tror jag att vi får se en häst som kommer imponera igen och det är 10 Finish Future som jag tyckte imponerade otroligt senast men en enkel seger från bakspår, klev fram i dödens och vann lätt. Motbud finns men det känns ändå som en bra spik. 5 M.T Guti verkar Bergh tro på eftersom han sänder iväg hästen på tuffa resor och ibland räcker det och ibland inte. 9 Navaronne var favorit senast men kunde inte stå emot ryggledaren, trivs med ryggresor, 12 R.K Princess avslutade riktigt bra bakom 10 Finish Future senast och även om läget inte är bra verkar formen vara det. 6 Kebnekajse är startsnabb och lär försöka dra undan i ledningen för att göra det svårt för favoriten och skrällen är 6 Mr Miles från ryggledaren. Rysaren 3 % på 5 M.T Guti.

 

Avd7: Avslutningsvis ett bronslopp över långdistans med många hästar som verkar trivas på distansen. Min vinnare är 10 Rooibos som senast över långdistans övertog spets och vann jätteenkelt, nu blir resan annorlunda men känns som bästa hästen i fältet. 9 Castor boko kan man kanske inte nonchalera med fyra raka segrar, men tre av dessa är över kortdistans även om det varit med krafter kvar känns det inte lika solklart att han är bra över långdistans. 3 Kazire de Bob har jag lirat nu tre gånger och då har det inte blivit någon vinst (såklart). Nu med ny kusk som känns spännande och trivs på distansen. 4 Verymuchkiss Karsk har det snackats om vid flera tillfällen och vinner då och då, nu saknas det kanske lopp men utgångsläget är bra och det kan räcka, segern senast var bra! Garderar man på måste 6 Oleander, 11 Costantisoldi och 12 Vacqueyras också med.

 

 

Streckvärda

8 Utility Bus

1 Shockwave

7 Winning Love

2 Happyganster G.L

2 B.W Gulliver

9 Navaronne

5 Kazire de Bob

 

Rysarna/miljondragen

3 Fredrik Laday

2 Silvia Logoj

2 Trustworthy Ås

10 Under Sund

7 Hibogubben

5 M.T Guti

11 Constantisoldi

 

Hade jag lirat för ca 200 kr hade det sett ut så här.

 

Kupong

Avd 1: 2 (6, 8)

Avd 2: 1, 6, 10, 12, 13, 14 (3, 2)

Avd 3: 8 (7, 12)

Avd 4: 2, 4, 5, 10 (9, 8)

Avd 5: 1, 2, 7, 11, 14, 15 (10, 9)

Avd 6: 10 (5, 9)

Avd 7: 5, 9, 10 (2, 11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.