Kritik och beröm till bordtennis SM

Svenskbordtennis har alltså ett SM och det är självklart att om man är riktigt intresserad borde man ju vara på plats, men alla har inte möjligheten att vara på plats och med dagens teknik borde de kunnat lösa så att det skulle kunna finnas Webbsändningar på åtminstone ett bord under alla dagar?

 

Det ska dock ha en eloge för att de försöker och berättar vilken hashtag man ska ha #pingisSM om man diskuterar och det är bra, riktigt bra. Tyvärr användes den inte särskilt flitigt, vilket är synd. Framförallt verkar det vara många som inte vet om den som använder andra taggar. Det kanske skulle finnas uppsatt i hallen att det är taggen man satsat på?

 

De riggar tillslut upp kamera så man ska kunna följa det på söndagen, men väljer av någon anledning att inte sända förrän finalspelet börjar, varför kan man inte sända så fort man har satt upp grejerna? Det rullade två-tre bollar om och om igen mellan Gerell och Svensson så varför inte visa det hela tiden? Vore ju underbart för oss som inte är på plats.

 

Sedan bjuder de i alla fall på finalerna men ytterst tråkigt att de då inte kan köra en match i taget utan sicksackar ibland mellan finalen i dubbel. Vilket gör att det känns oproffsigt, men man gör ett försök och jag hoppas att de fortsätter att försöka. Det finns så bra möjligheter nu att det borde vara fler som satsar på något likande.

 

Tack för försöket och tack för att man kunde se lite, men jag hoppas ändå på förbättringar nästa gång.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.