Utan tvekan var det en intressant och tuff vecka med tuffa beslut.

Det visar sig slm vanligt att även om besluten är tagna så betyder inte det att det är enkelt, självklart börjar det med nya bekymmer och nya saker som ska fixas och lösas.  Det är självklart på gott och ont.

Ett beslut som kändes bra efter lite hjälp och råd, har nu förändrats och jag tvekar inte på att det kommer bli bra tillslut.  Det flyter däremot inte alls lika bra som man hoppats.  Det ville sig inte riktigt på det sätt som det var på väg att lösa sig och det gör att man gick från superpositiv till att känna att det aldrig får flyta på ett bra och enkelt sätt. Man blir lite små grinig och bitter.

Det andra beslutet har också vuxit fram och var välplanerat men väldigt oroligt att ta sig fram beslutet och att ta det hela vägen.  Det kanske inte heller blev som jag tänkt mig, men man börjar ju bli van. Man försöker få till det, men det går inte hela vägen. Men nu är det på väg och det kommer bli bäst.

Annars är det ett annat orosmoment,  som andra tycker är intressant och jag inte förstår eftersom jag inte ser vad eller hur det ska bli bra?

Mycket kryptiskt nu. Men snart kanske det kan utvecklas ordentligt.

Så småningom.

Bjuder på en bild på världens lyckligaste tjej när hon fått köra skoter.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.