En intressant vecka

Denna vecka händer det mycket.

 

I morgon tisdag åker jag ner för att se Lillebror Hampus Nordberg spela sin sjätte raka SM-Final för Söderhamn SUIF, återigen är det Eslöv som står för motståndet. Tyvärr så är de stora favoriter med Xu Hiu som är obesegrad under säsongen, bakom honom Robert Svensson som är åter i svensk pingis efter att varit utomlands i flera år. Sedan är det framtidsmannen Mattias Översjö som spelat som trea. Inte nog med detta har de danskarna Michael Maze och Kasper Sternberg_Sjelle att tillgå också.

 

Det betyder självklart inte att det redan är klart, hade jag trott det hade jag inte stressat från jobbet för att hinna ner och se matchen om jag inte tror på SUIF. Jon Persson är en av få som slagit kinesen, Hampus verkar vara i storform och Viktor Brodd eller jokern Källberg verkar vara het också!

 

Det ska bli otroligt intressant och roligt att följa SM-finalen och självklart hoppas jag och många andra att Jon Persson får vinna i sin sista match på hemmaplan (för denna gång?) för SUIF och ta ett steg i rätt riktning mot SM-GULDET.

 

Sedan blir det en dags arbete och därefter dags för Hattparaden på Bergsåker. Jag är inte så intresserad av hattar, men av travet och då passar det ju perfekt att ta mig sig de delar av familjen som är hemma på hattparaden så kan jag njuta av travet.

 

Sedan är det äntligen dags för hemmapremiären på sörforsvallen. Det har jag längtat efter, att få springa ut på vår gröna men ojämna gräsmatta och första kämpa tillsammans med Lucksta IF för att ta tre poäng. Precis som en fredag ska vara!

 

Lördagen kommer bestå av en bilresa till Stockholm där jag och Lina ska ha en underbar dag, genom att njuta av huvudstaden, god mat och dryck och en hotellnatt. Det borde bli en skön avkoppling inför det som väntar.

 

För på söndag ska vi hämta vår hundvalp, jag har aldrig haft hund så för mig kommer det bli mycket ovant och annorlunda men efter ca 10 års frågade och tjatande så har man vikit ner sig. Nu känns det roligt och spännande och jag hoppas det kommer bli kanon, men jag vet också att det kommer krävas arbete för att de ska bli bra.

 

Det händer mycket och jag hoppas att allt som händer kommer var positivt.

Det här kan väl inte bli något annat än bra?!

 

En reaktion på “En intressant vecka”

  1. Jag är helt säker på att allt detta kommer bli kanon! Även det som vi ser fram emot lite längre fram;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.