Tankar efter andra semifinalen mellan SUIF-Halmstad

Det var en jämn och spännande fight som tillslut blev en seger för SUIF med 3-2 och det känns på något sätt rätt att det ska bli en helt avgörande match mellan  dessa härliga lag.

Omar Assar förlorade tillslut efter att slagit Jon Persson två gånger och Hampus Nordberg en gång. Det bäddade för segern för SUIF.  Hampus Nordberg spelade bländande men det krävdes också för att vinna den matchen.

Känslan är att båda lagen nu sitter på kammaren och funderar på hur man ska formera sina lag inför den avgörande matchen.

Suif funderar nog inte på vilka som spelar som etta och tvåa då Jon har högst kapacitet och Hampus verkar i bra form. Frågan är om Brodd får en ny chans eller om man provar Källberg igen? Brodd verkar ha svårt mot Harald Andersson?

Halmstad åker nog hem och funderar på om man kan lita 100% på att Omar Assar vinner sina två och att Harald vinner sin eftersom att Mattias Karlsson har haft det tungt mot Suif.  Man kanske funderar på att sätta Mattias som trea och Harald som tvåa inför den avgörande semifinalen?

Dessa tankar hade i alla fall jag haft som coach i de båda lagen. Vad jag hade valt? Magkänslan på matchdagen hade nog avgjort för min egen del.  Eller det kanske växer fram under dagarna fram emot lördagen drabbning.

Matchen som för övrigt kommer att sändas på webben.  Viasatsport.se tror jag närmare bestämt.

Nu är det bara att ladda om inför nästa underbara semifinalsrysare.
wpid-20140521_211145.jpg

wpid-20140521_183112.jpg

wpid-20140521_211512.jpg

Lite fightingface från helahalsingland.se
http://www.helahalsingland.se/sport/bordtennis/suif-vred-sig-ur-greppet

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.