Dagarna efter vår stora dag

I lördags var det exakt 11 år sedan jag och Lina blev tillsammans och det firade vi med att gifta oss i Böloms kapell och sedan ha en jättetrevlig middag och fest hemma hos oss efteråt.
Det är en sån där dag som man känner redan nu att man inte kommer att glömma, allt från hur hjälpsamma alla varit med att hjälpa till inför bröllopet, hur alla kunde komma även trots att man har ca 80 mil hit eller att sina vänner åker utomlands och man får ”boka om sin semester”.
Bara den viljan av några gör att man känner lycka! Att de verkligen ville dela denna dag med oss. En dag som man inför varit mindre nervös för än man trodde man skulle vara, men trots det har man självklart varit nervös. Men jag blev själv orolig för att jag skulle bli så nervös på plats eftersom jag inte varit nervös innan! Men trots detta så tyckte jag att det flöt på otroligt bra och smidigt!
Trots att man känner att man inte hinner prata med alla gäster så kändes det som att det flöt på ett bra sätt, barnen fick leka med varandra och hade det trevligt medan vi äldre fick chansen att sitta och prata om allt och ingenting och de som stannade ända tills på kvällen fick verkligen sitta och prata för att njuta av stunden.
Jag tyckte det var en underbar upplevelse att få dela med alla som var där och det är just detta som gör att man inte kommer att glömma dagen.
Det var speciellt att stå i det lilla kapellet, med en präst Barbro Johansson som är så hjälpsam och trevlig, en moster Ulla som sjunger perfekt i kyrkan, till barnen som skötte sig utmärkt och tyckte nog också att det var spännande.
Då också Sam lite febrig sa när han kom fram och bara träffade mig då Lina inte kommit ännu efter håruppsättningen.
– Men vart är mamma? Hon ska ju också gifta sig.
En annan upplevelse var att verkligen känna hur nöjd och glad både jag och Lina kände oss när det var klart och anspänningen hade släppt, man såg hur det lyste i ögonen på Lina, sådär som det bara kan göra i hennes ögon och då känner man att
-shit det är blev bra!
Man njuter och blir varm i kroppen bara man tänker på det och bara den känslan är helt underbar.
Jag vill tacka alla som hjälp till på något sätt och alla som varit med på något sätt under denna tid.
DSC_0186 DSC_0194 10426607_10152059360482030_2128485459781768542_n 10428476_10152972789950884_518809084566055411_n

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.