Frustration

Det handlar om pengar, men det handlar samtidigt om så mycket mera.
Jag sitter här och funderar på hur jag ska göra nästa termin, hur vi ska arbeta för att det ska bli bra och det ska bli roligt både för mig, mina medarbetare och mina elever.
Jag vet vad jag vill och ska även ha ett annat uppdrag som känns spännande och intressant.
Jag har tagit ansvar jag har varit aktiv och försökt styra, men valde även att efter ett tag hoppa på någonting nytt när jag fick en förfrågan. Min känsla är att jag gjort det bra, inte utmärkt, men bra. Ordning på mitt sätt och det fungerar på ett bra sätt.
Men när det kommer en löneförhöjning som ingen vet vad den ska vara osv. Då läser man vad man ungefär ska få, men när beskedet kommer i ett kuvert så blir man så besviken att man funderar på varför man håller på med det här.
Varför ska jag lägga ner så mycket tid och energi på jobbet? Varför ska jag sitta här och fundera på hur jag ska göra det så bra som möjligt när man inte får någonting för det.
Jag tappar helt motivationen, viljan och engagemanget! Den kommer säkert tillbaka, men då man vet att det är visst mycket pengar som ska ut och man inte får den del man ska få ha, så blir det så tydligt att man inte är värd lika mycket som andra fast man sliter och då känns det meningslöst!
Känns verkligen som att man kommer att arbeta hårt och vara på hugget under de sista dagarna…. NOT
Det är inte att jag får mindre än andra, för det vet jag inte men jag vet vad genomsnittet skulle vara och skulle vilja få en förklaring till varför jag får det jag fått. Vad det är jag inte gjort bra, eftersom att jag fått sämre än andra. Vad är det jag ska göra mera av, eller göra bättre?
Men framförallt en förklaring, har andra gjort mer och bättre än mig kan jag acceptera detta, men då jag ärligt talat känner mig mycket tveksam till detta och då jag jobbar framåt hela tiden har jag svårt att se varför det blir så här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.