Spela tillsammans på V75

Tillsammans.atg.se har verkligen blivit ett lyft för ATG och v75 då många småspelare likt mig själv får chansen att vara med på större system och känna att man har större chans att vinna de stora pengarna. Det är klart att man måste ju dela pengarna med många andra men trots det eller kanske tack vare det så är det många som gillar sidan. 

De spelare som startar lagen och är lagkaptener, t,ex jag! Har oftast ett stort travintresse och verkligen vill vara med i utvecklingen och få detta spel att bli ännu bättre.
Den nya tillsammans sajten är bra men som vanligt när det sker förändringar tar det tid innan man känner sig hemma i det. Jag gillar att man kan visa upp sitt lag och få med sig flera och de som letar lag att vara med i har det mycket lättare nu.
Men det är någonting som fortfarande saknas!
Det är att kunna spela reducerade system som man kan göra som privatperson! Det skulle lyfta spelet ännu mera, eftersom att de gör att vi tror oss veta att vi har större chans att vinna pengar då!
Vi som är travfantaster älskar att analysera, att fundera och komponera system och har man tagit ett steg i detta är det reducerade system som gäller. Därför önskar jag och många med mig att man får chansen att reducera system även på tillsammans.atg.se!
Vi känner att vi får med fler hästar för samma pengar, större vinstchanser och viljan att vinna för oss alla kommer bli större med reducerade system och det kommer att spelas mera! Det måste vara en win-win situation för alla!
Jag hoppas verkligen att det är nästa steg i utvecklingen av tillsammans sajten och då skulle man kunna använda den sajten även till de spel som man gör med arbetskamrater eller med kompisgängen som nu sker privat.
Jag hoppas och tror på att sajten fortsätter att utvecklas, för även om den är bra kan den bli mycket bättre.
Jag använder mig av Hjälp På Traven och det är mitt favoritprogram för reducering!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.