Tiden som inte räcker till

Det är bara att konstatera att tiden inte räcker till.

Heltidsjobb, familj med tre barn och nu hund, idrott på låg nivå. Den kombinationen känns inte riktigt hållbar.

Det måste alltid fixas barnvakt för att man ska kunna spela fotbollen och för tillfället är det två träningar och två matcher i veckan, vilket innebär att måndag,tisdag,torsdag och fredag kväll försvinner.

Det är roligt, det är därför jag håller på, men när det tar otrolig tid och man måste hela tiden pussla för att få det att fungera blir det inte lika roligt längre.

Nya förfrågningar om bordtennis nästa säsong, som jag inte valt att ta något beslut i, varför?

För att det vore roligt att spela igen, men det tar tid, det försvinner kvällar och helgen, så innerst inne vet jag att det inte blir något men har fortfarande inte sagt nej eftersom jag trots allt vill, även om jag vet att det tidsmässigt inte hinns med.

Om jag är bitter?

Ja, eftersom det är så mycket jag vill hinna med och vill göra bra men jag klarar inte av det för tillfället, så bitter på mig själv att jag inte kan säga nej eller prioritera bort saker. Det är så mycket som är roligt och spännande som man vill göra och vill hinna med, men att göra saker halvdant istället för att hinna göra allt man gör bra känns inte som ett bra val.

Jag kommer självklart avsluta det jag påbörjat och tänker som vanligt göra mitt bästa och med vinnarskallen som är bra men inte helt galen så kommer det nog bli bra. Men ibland känner man bara

”varför håller jag på?”

Det kan vara bra att ställa sig frågan, men om jag har något bra svar… nja…

eller det har jag ju. Jag håller ju på för att det är så otroligt roligt och för att det fortfarande går att hålla på även om det inte är optimalt och strular ibland.

Nu laddar vi framåt och längtar efter semester och ledighet.

Jag längtar efter några saker som tyvärr inte tiden räcker till för eller att jag inte hinner och kan prioritera.

Åka och se på travet på plats

Finväder, god mat och dryck i lugn och ro.

en weekendresa till något fint ställe.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.