Inför Extra V75 på Jägersro med Hugo Åbergs Memorial

En mycket intressant kväll som får följas i efterhand då jag är på träning.

avd1: 1 Kaffir Face har ingen bra rad, men instasern senast var verkligen imponerande och gick ganska bra gången innan också. Formen är alltså på topp och kan han bara hålla ut motståndarna tror jag han vinner och kan vara en bra utgångshäst. Men det finns startsnabba hästar utvändigt som kan ställa till det 3 Avalon Spider och 5 Politiken. 5 Politiken kan nog utmana om segern om han kommer förbi Kaffir Face i inledningen och går oftast bra, men går också oftast i ledningen och kan bli svårt att nå dit. 8 Obi Wan hade varit min första häst från ett bättre läge och det ska blir intressant att se hur det löser sig från spåret och trots att raden inte ser ut som en vinnarrad så är hästen bra och har mött bra motståndare. 9 Open är en bra häst, där snackat stallet om att det är stolpe ut och dags nu för stolpe in.
avd2: 3 Royal Trophy imponerade verkligen senast genom att köra fram till dödens och sedan åka ifrån dem, det är min solklara tipsetta och minst utgång. 4 Big Bill Bac har varit lite strulig men oftast bra och nu hoppas man att han efter att blivit valack att ha ska bli stabilare och då kan han öppna ganska bra och kanske få överta ledningen. 7 Snoopy D.K hade jag som garderingsbud senast men valde att spika mig ur loppet, då imponerade han verkligen genom att komma igenom bra från spår 12 och sedan vinna säkert efter en bra resa. 5 Jarl af Solnäs var senast utan chans men har varit bra de senaste loppen och är intressant härifrån och startrusningen kommer bli intressant. Skrällbudet är 2 Tricky Track som galopperade bort sig senast men verkar ha bra form.
Avd3: Ett treåringslopp där jag tycker det är svårt att hitta en vinnare. 6 M.T.James är struken och kändes som en vinnare, men nu känns det som att man nästan måste ta alla hästar? Min vinnare är 3 Safra L.B som kör barfota igen och var riktigt bra från dödens på Solvalla, nu kanske hon får ryggar och kan avsluta bra. 4 Saphire Bi körs också i ryggar och kan få en bra resa och också avsluta bra. 1 Coolwater In försöker hålla ledningen och 5 Spartan Kronos kommer också ladda för ledningen, men de två är inte bättre än de andra och kör de mot varandra öppnar det för andra. Skrällen är nu 2 Seprillo Spin.
Avd4: 4 Corky har verkligen imponerat i de två senaste starterna och nu får Adielsson köra igen eftersom hästen nu står hos StigH, får överta spets och rinner undan? Spik. 1 Tumble Dust gillar jag, men vinner sällan, men avslutar väldigt ofta bra och lär försöka spetsa och släppa? 3 Happy Days skrällde och vann senast i sprintermästaren och lär försöka köra likadant nu, via spets och slut. Kommer göra allt för att hålla ut Corky? Bakom finns det flera intressanta hästar 2 Tano Boko som var riktig bra för tre starter sedan, sedan fast med krafter kvar och avslutade okej senast. 6 Tycoon Canway Hall har två raka spets och slut segrar och 7 Denver har en fin rad och det pratas om skoryck, vilken effekt kan det ge?
Avd5:Diamantstoet och svaga hästar på framvolten tycker jag. Min vinnare och tänkbara spik är formstarka 15 Valnes Chilly som verkligen varit bra i sina senaste starter, men det är många hästar att runda. Motbud är 11 Valkyria R.Ö.K som är en bra häst, men inte lika bra med skor och det verkar som att den måste gå med skor i denna start. 9 Jetset  tappade travet senast och det är ett frågetecken men kan streckas tidigt ändå på sin klass, men trivs bäst i ledningen?  10 Gameplayer kan skrälla med en smygresa och 13 Uranium och 14 Com Åstad är inga dåliga hästar och får de resan i rygg på min vinnare kan de kanske vara med hela vägen in?
Avd6: Dagens stora lopp och det känns mycket svårlöst. Första häst blir 6 Un Mec D´Heripre, men är han så bra att ha bara vinner från dödens? Kanske, men 3 Orecchietti i ledningen kan blir väldigt svårslagen och dessa två måste streckas och man kanske kan låsa på dem? 9 Magic Tonight imponerade från ledningen men verkar vara klart bäst i ledningen också, 10 Mosaique Face har fel läge men är ju en riktigt bra häst. 2 Occhione Jet har varit bra i dödens två gånger men aldrig nära att vinna, slipper dödens nu och avslutar vasst? 1 Truculent har jag inte trott så mycket på tidigare och inte nu heller, det kanske straffar sig? 4 Ed You är ett förvandlingsnummer av Bergh som alltid är intressant och vad kan den rutinerade 6 Commander Crowe göra?
Avd7: Jag kan inte låta bli att imponeras av 12 Alfas da Vinci som gång efter gång tuggar ner alla motståndare tillslut och måste ha en vinnarskalle utöver det vanliga, solklar förstahäst över denna distans. 1 Oliver Kronos var bra redan hos Flemming, men nu snackas Stenströmer om att han bara blir bättre och bättre och det ska passa bra med ledningen och tufft tempo hela vägen, klart intressant. 2 Riff Kronos går bra på alla distanser och ute i sjundespår senast för att spurta bra intressant. 4 Quirire har tre raka segrar och slog bland annat Nescafe på distansen senast från ledningen, får svårt att nå ledningen nu. 15 Stelton är en klasshäst men är distansen till en fördel?
Ranking
V75 – 2014-07-29 – Jägersro
1: 1, 8, 5, 9, 3, 4, 7, 2, 10, 6
2: 3, 4, 7, 5, 2, 9, 8, 11, 6, 10, 1
3: 3, 4, 1, 5, 9, 7, 2, 10, 8
4: 4, 1, 3, 2, 6, 9, 7, 10, 8
5: 15, 11, 9, 10, 14, 13, 6, 1, 2, 4, 8, 5, 3, 7, 12
6: 6, 3, 9, 10, 2, 4, 1, 5, 7, 8
7: 12, 1, 2, 4, 15, 10, 5, 13, 6, 3, 11, 8, 7, 14
hundringen
Avd 1: 1 (8, 5)
Avd 2: 2, 3, 4, 5, 7 (9, 8)
Avd 3: 1, 2, 3, 4, 5 (9, 7)
Avd 4: 4 (1, 3)
Avd 5: 15 (11, 9)
Avd 6: 3, 6 (9, 10)
Avd 7: 1, 2, 4, 12 (15, 10)

Stora systemet vet jag inte hur det ser ut då det blir på atg tillsammans och vet hur mycket jag ska spela för ännu.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.