inför V75 Halmstad

I torsdags var det en extra V75 som jag lirade på tillsammans.atg.se där jag brukar lira jackpotar och extra omgångar. Tyvärr gick det inte min väg då jag inte hade med Happy Days som sedan vann hela sprintermästaren! Sedan lite stolpe ut med hästar som var tvåa i mål som hade gett bra utdelning. Jag hoppas ta igen det i morgon lördag.

 

Egen rank:

V75 – 2014-07-05 – Halmstad

1: 11, 4, 1, 9, 8, 10, 5, 6, 2, 7, 3

2: 1, 4, 9, 6, 2, 10, 7, 11, 8, 12, 3, 5

3: 4, 1, 3, 6, 10, 2, 9, 5, 7, 8

4: 3, 5, 8, 1, 10, 2, 6, 7, 9, 4, 12

5: 6, 9, 1, 5, 4, 2, 14, 11, 15, 13, 8, 7, 3, 12, 10

6: 5, 2, 1, 7, 10, 6, 4, 8, 9, 3

7: 3, 9, 1, 12, 8, 10, 4, 5, 2, 11, 6

 

Avd1: Här blir det intressant att se vad 11 B.B.S Sugarlight kan göra i silver på kortdistans och bakspår. Jag har hästen som första val och trolig utgång, men det är svårt att vinna från bakspår och det finns hästar som har bra lägen som kommer gå på hela vägen runt. 1 October Kronos kommer nog spetsa och köra där i tufft tempo, 4 Art on Line kör alltid Aho som han stulit hästen och kör full fart hela vägen, så fart lär det bli. 9 Dragon tooma är skrälldraget, går alltid bra i ryggar och kan kanske hänga med i ryggen på October Kronos och få lucka? 8 Magiccarpetride har bra form men dåligt läge.

 

Avd2: 1 Quick fix sitter nog i ledningen tidigt och hade nog önskat det var ett halvvarv kortare, men kan vara vinnaren ändå. 4 Stricker har varit ojämn men ska nu gå barfota bak och med jänkarvagn, spännande! Speciellt när han känns bättre än tidigare. 9 Ohkotok Goj har bra klass men hade nog önskat ha framspår. Men det behöver inte bli fel med två startsnabba ryggar och i andra spår direkt, blir tuff att stå emot sista biten. 6 Global Oasis och 2 Remote Control är också snabba från start och har bra form.

 

Avd3:Stosprinten och det är tufft att välja första häst då 1 Air Frame är snabb från start och lär spetsa, men 3 Lotuscherie vill också till spets och det kan bli körning. Båda hästarna är stora segerkandidater om de sitter i spets. 4 Blue Martini Ås var kanske det som gick bäst i försöken men kommer få en tuffare resa och kanske dödens och är hon så bra? Skrällbudet är 10 Alvena take it som jag tror kan skrälla om de kör för fort där framme.

 

Avd4: Ett tänkbart spikförslag är 3 Augustus F. Som jag tror sitter tidigt i ledningen och då måste de andra vara bra för att slå honom. 5 Maggan Sisu är intressant med Örjan och det ska bli intressant att följa hästen som kanske inledningsvis får dödens? 8 Nadal Broline är kanske bästa hästen men distansen och spåret är minus, plus att det luktar dödens, måste vara riktigt bra om den ska vinna. 6 Arne Anka har det snackats om att hästen är bra, men har inte visat något extra ännu, skräller nu?

 

Avd5: Känns väldigt svårlöst och man streckar nog så många man har råd med. Min vinnare är 6 Valetta Strix som har mött tuffa hästar och kanske har mer hårdhet? Ofta körts invändigt men nu sugna på ledningen, intressant. 9 Quill Pen avslutar ofta loppen bra och känns spännande, även 5 Ave Amazon som har spåret och galopp emot sig, men kan mycket!

 

Avd6: Guldloppet där det står mellan två hästar. Först spetsar 1 Monster Drive som sedan släpper till den första av 2 Solvato och 5 Orecchietti som kommer fram. 2 Solvato barfota denna gång och är mycket bättre då, borde vara först fram och då är mycket vunnet. 5 Orecchietti är bra men att slå Solvato från dödens kan bli tufft, trots detta funderar jag på att singelstrecka. Skrällen är 7 Standout och 10 Kadett C.D som kanske får spara speeden.

 

Avd7: Har jag ändrat mig efter att hört att 3 Rolex Bigi inte varit riktigt i slag och då blir det inget singelstreck som tanken var inledningsvis. Nu blir loppet väldigt öppet och jag har svårt att välja hur jag vill ha det. Mina första utmanare var 1 Naglo Del Nord och 9 Nimbus C.D. Men båda har dåliga spår och det kan ställa till det, men hästarna är bra. Det finns andra bra hästar som har ännu sämre läge som är bra 12 Nescafe som trivs på längre distanser och 8 Kepping Julia som inte riktigt fått till det på slutet. 2 Leader Tom har jag rankat långt ner, men nu när Rolex är osäker så kanske han som spetsar och får ett bra läge kan vara med om det trots allt? 10 Caen Oldeson kan vara en skräll.

 

Hundringen

Kuponger

 

Kupong 1

Avd 1: 11 (4, 1)

Avd 2: 1, 2, 4, 6, 9 (10, 7)

Avd 3: 1, 3, 4 (6, 10)

Avd 4: 3 (5, 8)

Avd 5: 1, 5, 6, 9 (4, 2)

Avd 6: 5 (2, 1)

Avd 7: 1, 3, 9 (12, 8)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.