Tingsryd v86

Jag njuter av den svenska sommaren med familjen och kommer därför inte att spela på v86, men vill ändå skriva ner lite tankar om roliga spel.

 

avd1: 7 Charrua Forlan är klasshästen och mångas spik, därför letar jag en bra tvilling. Min tanke är att 2 Super Karma brukar smygas och alltid avsluta bra är ett alternativ och 3 Check in blågul är startsnabb och verkar trivas hos Bjerkås.

Tvilling: 7 mot 2,3.

avd6: 4 hobard är det mycket positivt på och den kan absolut vinna, men jag gillar 9 Vivo Per Lei och vill gärna ha med hästen och även 12 Codebreaker kan vinna trots läget. Tvillingspelet kan vara intressant.

tvilling:4,9,12.

 

avd4: 2 bone machine tycker jag känns intressant, sedan de kört barfota och haft framstår har placeringen varit 1&2, kan vara en vinnare i ett svårlöst lopp, bra platsspel kanske?

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.