Första dagen som Pedagogisk IT-ansvarig

Idag har arbetet startat som pedagogisk IT-ansvarig i mitt skolområde, eller framförallt på min skola. Det känns både spännande och inspirerande att prova detta och se vad det kan leda till och vad man kan göra för att det ska bli riktigt bra. Tjänsten är på 20% vilket betyder att onsdagarna är vikta åt detta.
Idag blev det jobb hemifrån pga att det skulle skrivas en IT-plan för min skola som grund för att ha något att stå på inför fortsättningen. Det har nu gjorts och jag hoppas att det jag hittat om andra och ungefär var vi är själva ska motivera och hjälpa pedagogerna framåt och mot mer IT i skolan.
Eftersom jag valde att arbeta hemma idag blev det en bra lunchpromenad med vår hund Troy.
2014-09-03 11.47.14 2014-09-03 11.49.25 2014-09-03 11.47.09

En reaktion på “Första dagen som Pedagogisk IT-ansvarig”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.