Om mig

Jag heter Jimmie Nordberg 29 år och är bosatt i Sörfors, Lucksta, Matfors, Sundsvall, Medelpad, Sverige!

Här i Sörfors hyr jag och min familj för tillfället ett hus.

Familjen består av mig, sambo Lina och våra tre underbara barn Saga 6 år, Sam 3 år och Liam 3 år.

Är utbildad lärare och arbetar för tillfället i en årskurs tre.

Mitt stora intresse och hobby är sport. Jag utövar Fotboll och bordtennis på lagom nivå och tränar även i dessa idrotter. Sedan har jag ett stort intresse av trav.

Fotbolls spelar jag i Lucksta IF och har gjort i princip hela mitt liv, förutom en tid i livet då jag satsade allt på bordtennis eller lirade en säsong med Hassels IF.

Bordtennis har jag spelat i hela mitt liv och varit aktiv i seriespel och individuellt på ganska hög nivå i min egen ålder men räckte inte till för något mer när jag blev senior utan har spelat i division 2&3 efter min satsning.

Trav är något jag börjat med de senaste åren och det blir bara mer och mer. För tillfället spelar jag själv och åt jobbet. Sedan är vi ett kompisgäng som lirar v75 tillsammans varje lördag där jag är bolagsspelaren. Vi spelar för mellan 600-800 kr i veckan. Den största vinsten kom i juli 2012 då vi fick dela på 128 000  kr.

Jag har fått under de senaste året ett större intresse för spelande och framförallt för trav. För lirade jag lite på stryktipset och på fotboll i allmänhet. Sedan började travintresset med hjälp av v64 på onsdagar, som sedan växte när man träffade andra som hade ett travintresse! Det har nu blivit något som jag verkligen gillar och lägger ner ganska mycket tid på från och till! Jag har under snart 2 år gjort ett andelsspel med några kompisar via bordtennisen och gör det fortfarande. En sexsiffrig vinst har vi men sedan har det inte blivit mera ännu!

Jag valde ett att spelat i något år att även skriva lite på en blogg som jag kallade/kallar

http://nordligaspel.wordpress.com som nu ligger på is och jag skriver allt här på http://northmountains.com

Sedan fick jag chansen att skriva mina tankar kring travet under just ”Nordliga Spel ” på

http://www.hingsten.se

Vilket jag tycker är superroligt! Det har blivit det jag fokuserat på för tillfället. Det är både roligt och givande!

Nu kanske det även blir tankar och funderingar kring travet här!
Jag har även ett bolag på https://tillsammans.atg.se som heter NordligaSpel. ifall du vill vara med mailar du mig på jimmienordberg@hotmail.com eller skriver en kommentar här. Nu kostar en andel 50kr och man kan köpa 1-5 st. Jag spelar ca 1 gång i månaden på det andelsspelet.

Annars kommer det mycket om travet på Twitter där du kan följa mig @jimmienordberg

Min musikaliska karriär har legat på is sedan barnen föddes. Det senaste som släpptes är det här och sedan blev det inget mer. Vi får se om det återupptas någon gång i framtiden. Viljan finns, motivationen finns ibland, men tiden finns absolut inte.

20070912

Jag har valt att göra remixar på Trainspotters senaste 12″ ”Breakthrough / It’s Time” Det är bara att klicka på låttitlarna för att ladda ner dem eller besöka Min Myspace för att lyssna. Mer information om släppet hittar ni här

Impey RemixNetplay 4 spår feat. Blindfold. [ Ladda ner ] – >

Direktlänkar till låtarna
1. Space Election Speech
2. Optical Illusion
3. Wrrup Drrock
4. Hologram

Impey -Tredje Chansen. feat.Mary Valley, Xelion, Meldeah, Trainspotters, Emcee Porno, Custer och Dispyten & Ingo. [ Ladda ner hela skivan ]

Impey – My second thought. feat. Meldeah, Mary Valley, Pluralis & Kvist, Lyrical och Nadia Hadji. [ Ladda ner hela skivan ]

Impey – Första kapitlet. feat. Dequez, Akem, Olzen, Ten-brink, Norrsken, Glappkäft och Homo Sapiens. [ Ladda ner ]

2 reaktion på “Om mig”

 1. Hej
  Jag undrar om du är intresserad av ett länkbyte eller bannersbyte.Det gäller travassistsans.se isåfall och om du är intresserad kontakat mig gärna. Med vänlig hälsning Millan

 2. Hej,

  Sjysst hemsida!

  Vi driver sidan Travcash.se som skriver om gratis travtips och annan travinformation.

  Finns det möjlighet att få upp länk till oss bland era travlänkar?

  Mvh
  Johan, och travfantasterna på Travcash.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.